«Ελπίδα» από την πριγκίπισσα

SHOWBIZ«Ελπίδα» από την πριγκίπισσα Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2017 - 20:34

❱❱ Η Τατιάνα Μπλάτνικ εργάστηκε ως εθελόντρια για την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου bazaar του συλλόγου

Μια πριγκίπισσα στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Η φιλανθρωπική δράση της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι ένα γνωστό στοιχείο για τη ζωή της, ειδικά από τότε που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα

μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο, δευτερότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας.

Οπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος η λαμπερή Τατιάνα εργάστηκε εθελοντικά για την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου bazaar του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», που πραγματοποιήθηκε χθες και προχθές σε γνωστό ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια.

Ηδη από την προηγούμενη εβδομάδα η κομψή σύζυγος του Νικόλαου είχε ενημερώσει σχετικά τους χιλιάδες followers της στο Instagram ανεβάζοντας εικόνες και βίντεο από την προετοιμασία της φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Και, φυσικά, βρέθηκε από τους πρώτους την Τετάρτη και την Πέμπτη στον χώρο του bazaar, βοηθώντας πάλι όπου χρειαζόταν και μοιράζοντας χαμόγελα δεξιά κι αριστερά. Καλοντυμένη και ιδιαίτερα φινετσάτη, όπως πάντα, η Τατιάνα δεν παρέλειψε να ποζάρει και στους φωτογράφους που έσπευσαν στην εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γιορτινό event του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» έδωσαν το «παρών» πολλές προσωπικότητες της κοσμικής Αθήνας, επιλέγοντας χριστουγεννιάτικα δώρα μέσα από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές, από πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά έως χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά πολλά γούρια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα