Οταν οι πολιτικοί γίνονται «ένα» στην «baby Ολομέλεια»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Οταν οι πολιτικοί γίνονται «ένα» στην «baby Ολομέλεια» Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2017 - 20:21

❱❱ Φιλαράκια τα πιτσιρίκια την ώρα που οι μπαμπάδες διαβουλεύονται στις επιτροπές

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ενας παιδικός σταθμός, σωστή Ολομέλεια! Πρόκειται για τη «ζεστή φωλιά» των παιδιών των βουλευτών που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό του Κοινοβουλίου.

Η ειδοποιός διαφορά των μωρών με τους μπαμπάδες τους είναι ότι τα παιδάκια κάνουν στενές φιλίες ανεξαρτήτως κόμματος.
Εχουν απαλείψει τις κομματικές πτέρυγες, αν και είναι

«baby Ολομέλεια». Μπαμπάδες και μωράκια, λοιπόν, στη Βουλή!



Ενόσω εκείνοι διαβουλεύονται στις Επιτροπές και στην Ολομέλεια, τα βλαστάρια τους παίζουν στον παιδικό σταθμό, περιμένοντας να τελειώσουν το έργο τους.

Ο συριζαίος βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πάλλης, οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος (ο οποίος έχει δύο μικρές κόρες, την Ειρήνη, 3 ετών, και τη Δάφνη, 2 ετών), Γιώργος Γερμενής (ο οποίος έχει και εκείνος δύο κοριτσάκια) και Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής (είναι χαζομπαμπάς ενός αγοριού) ξέρουν απέξω και ανακατωτά τον παιδικό σταθμό! Το ίδιο, βέβαια, και ο Χρίστος Δήμας της Ν.Δ. αλλά και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Πάλλης σχεδόν κάθε μεσημέρι, όταν σχολάει ο παιδικός σταθμός, παίρνει την κορούλα του, Ιρίνα, 4 ετών, και φεύγουν παρέα! Μπροστά στα πιτσιρίκια, λοιπόν, τα κόμματα γίνονται καπνός και οι βουλευτές ένα!

«Κίνημα αλλαγής» και στο Κατάρ με υπογραφή Αμυρά

❱❱Ο Γιώργος Αμυράς, βουλευτής του Ποταμιού, είπε να... ζωντανέψει το Ιnstagram! Ετσι, στο τελευταίο ταξίδι του στο Κατάρ, αντί να στείλει φωτογραφία από κάποιο τοπίο, ανέβασε μία στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος, με τα likes να πέφτουν βροχή! Σαγιονάρα, βερμουδίτσα και Instagram, λοιπόν! «Κίνημα αλλαγής» και στο Κατάρ με την υπογραφή του Γιώργου Αμυρά.

SOS από Αβραμόπουλο για ναρκωτικά μέσω διαδικτύου

❱❱Νέοι σκοτεινοί κυβερνοχώροι ναρκωτικών αποκαλύπτονται καθημερινά. Αυτό το διαδικτυακό όργιο των νέων παράνομων αγορών ναρκωτικών παρουσίασε, αναλύοντας σχετική Eκθεση Οργανισμών, ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος (φωτό).

Ο ίδιος προήδρευσε στην ετήσια συνάντηση των επικεφαλής του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης, που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε πως η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας σχετικά με τα «Ναρκωτικά και το Darknet» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «τα τελευταία δέκα χρόνια, οι παράνομες διαδικτυακές αγορές έχουν αλλάξει τον τρόπο διακίνησης και πώλησης των ναρκωτικών ουσιών. Η παράνομη δραστηριότητα στο darknet είναι εξελιγμένη και επικίνδυνη».

(!)

Στις σοβαρές ελλείψεις αντιδραστηρίων για την εργαστηριακή επιβεβαίωση της εξέτασης για τον HIV ιό, εδώ και ενάμιση χρόνο, αναφέρονται με ερώτησή τους 17 βουλευτές της Ν.Δ.
«Eχει διαπιστωθεί», λένε χαρακτηριστικά, «ότι έχουν σταματήσει, εδώ και ενάμιση (1,5) χρόνο, οι παραγγελίες των εξετάσεων για τον ιατρικό έλεγχο των νοσούντων από τον ιό HIV (AIDS). Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κέντρο Αναφοράς της Ιατρικής Σχολής Αθηνών εκκρεμούν περίπου 8.500 εξετάσεις, 600 δείγματα εκκρεμούν στο εργαστήριο στην Αθήνα και 230 στην Πάτρα».
Κύριε Πολάκη, στον... αυτόματο κι αυτό;

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα