Απίστευτη ένταση ανάμεσα στη Ραμόνα και τους κριτές: “Γαβγίζεις πολύ! Ποια είσαι εσύ που μιλάς έτσι;”

Στιγμές έντασης παρακολούθησαν και σήμερα οι τηλεθεατές του My Style Rocks, καθώς η Ραμόνα Βλάντη, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τους κριτές.

Η παίκτρια για άλλη μια φορά εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τις χαμηλές βαθμολογίες που συγκεντρώνει. Τότε, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, την ρώτησε ευθέως γιατί δυσανασχετεί. Η Ραμόνα νιώθοντας αδικημένη, της απάντησε: “Γιατί μάλλον είμαι η μόνη που θα έπρεπε να έχω 100 παλτό. Μόνο σε μένα και την Τζώρτζια τα λέμε αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη από χτες. Σου έχω

κάνει κάτι; Σε έχω προσβάλλει ποτέ; Το σχόλιο το χτεσινό ότι με έχετε υπερεκτιμήσει ήταν too much… Είμαι στεναχωρημένη κύριε Χριστόπουλε! Θα έπρεπε να χοροπηδάω όταν μου λέτε ότι με έχετε υπερεκτιμήσει; Μπερδεύετε εμένα, μπερδεύετε κόσμο στο σπίτι…”.

Με τη γνωστή στυλίστρια να της τονίζει: “Δεν μπορείς να ακυρώνεις την εμπειρία και το παρελθόν οποιουδήποτε επαγγελματία δεν συμφωνείς μαζί του! Δεν σε βοηθάει αυτό που κάνεις! Η καραμέλα ότι μπερδεύουμε τον κόσμο είναι δική σου καραμέλα. Αν εσύ μπερδεύεσαι είναι γιατί δεν ακούς όταν σου μιλάμε, μόνο εσύ μπερδεύεσαι…”.

Τέλος, στη συζήτηση μπήκε και ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος είπε: “Έχει να κάνει με τρόπους! Όταν κάποιος σε μία επιτροπή σου λέει κάτι, δεν πρέπει να μιλάς! Γιατί είσαι στεναχωρημένη; Τόσες φορές έχεις πάρει το βραβείο! Δεν είναι η δουλειά σου να συμφωνείς ή όχι, απλά ακούς, και το αξιολογείς. Γαβγίζεις πολύ! Ποια είσαι εσύ που μιλάς έτσι; Έχεις έναν τσαμπουκά εδώ, και αναφέρεσαι στα κορίτσια, τις προσβάλλεις αγάπη μου, νομίζεις ότι είσαι η νικήτρια. Αλλά έχεις μια επίθεση στο μάτι, με τρομάζεις…”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα