Εκλεψαν (!!!) το Smart του Βουρλιώτη

SHOWBIZΕκλεψαν (!!!) το Smart του ΒουρλιώτηΠαρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 15:01

Δεν άρχισε καλά η εβδομάδα για κάποιους από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Ο Nίκος Βουρλιώτης έψαχνε μάταια το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, στα νότια προάστια, αφού άγνωστοι κακοποιοί το «σήκωσαν». Μάλιστα ο NiVo, χρησιμοποιώντας τα social media, όχι μόνο γνωστοποίησε

την περιπέτειά του, αλλά έκανε τη δική του «αντιπρόταση» σε εκείνους που το πήραν.

«Μήνυμα προς αυτούς που μου έκλεψαν το Smart έξω απ' το σπίτι μου. Αν το επιστρέψετε στη θέση του, θα σας αφήσω στην ίδια θέση Porsche Cayenne με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή» έγραψε, προσθέτοντας ότι το τζιπ είναι ευγενική προσφορά ενός φίλου του.

Θύμα κλοπής έπεσε και η δημοσιογράφος του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία προχτές το πρωί, πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό της, κάτω από το σπίτι της στο Καλαμάκι, διαπίστωσε ότι το είχαν παραβιάσει. Η πρώτη κίνησή της ήταν να καλέσει την Αστυνομία για να δηλώσει το συμβάν, ενώ για καλή της τύχη διαπίστωσε ότι δεν έλειπε τίποτα από μέσα.

«H μέρα μου δεν ξεκίνησε και τόσο καλά, μου διέρρηξαν το αυτοκίνητο και από το πρωί παλεύω με τη γραφειοκρατία για να τακτοποιήσω τις φθορές αυτών των ανθρώπων που δεν σέβονται την περιουσία του άλλου! Δυστυχώς, η εγκληματικότητα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας και θα πρέπει όλοι να προσέχουμε» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα