Το ρακούν που «γαβγίζει»

ΚΟΣΜΟΣΤο ρακούν που «γαβγίζει» Παρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 14:54

Η... σκυλίσια ζωή (στις Μπαχάμες) της Πάμκιν, που έχει αποκτήσει 74.000 «φίλους» στο Instagram

Σταρ του διαδικτύου έχει γίνει το θηλυκό ρακούν από τις Μπαχάμες που νομίζει ότι είναι σκύλος. Μεγαλώνει δίπλα σε κουτάβια, παίζει μαζί τους και αντιγράφει τις συμπεριφορές τους. Ομως, κάθε άλλο παρά «σκυλίσια ζωή» κάνει, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να γευτεί τις απολαύσεις που της εξασφαλίζει η ζωή με τους ανθρώπους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η

Πάμκιν, όπως την αποκαλούν, έχει 74.000 ακολούθους στο Instagram και χιλιάδες φίλους στο facebook. Είναι ένα από τα κατοικίδια της Λάουρα Γιανγκ και δεν φαίνεται να θέλει να το αλλάξει με τίποτα στον κόσμο. Μπήκε ξαφνικά στη ζωή της μητέρας της Λάουρα, Ρόζι Κεμπ πριν από έναν χρόνο. Η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν ενός μηνών και έπεσε από δέντρο στον κήπο της Κεμπ σπάζοντας το πόδι της. Εκείνη την περιέθαλψε, την τάισε και την κράτησε στο σπίτι της μέχρι να γίνει καλά. Η Πάμκιν μεγάλωνε μαζί με τα κουτάβια της και φαίνεται ότι μπερδεύτηκε ζώντας μαζί τους, οπότε πλέον θεωρεί τον εαυτό της σκύλο.

Ιδιαίτερα έξυπνη

Τώρα μετακόμισε στο σπίτι της κόρης της Λάουρα και του συζύγου της Γουίλιαμ, οι οποίοι έχουν επίσης σκυλιά. «Δέθηκε αμέσως μαζί μας και με τα δύο σκυλιά» λέει η Λάουρα, προσθέτοντας ότι ακολουθεί την ίδια και τα σκυλιά όπου και αν πηγαίνουν. Παίζει μαζί τους και είναι ικανή να γίνει σκληρή απέναντί τους, αν το απαιτεί το παιχνίδι.

Ομως τα σέβεται απόλυτα όταν σταματούν τις ψεύτικες μάχες τους και ανταλλάσσει χάδια μαζί τους. «Πιστεύει ότι είναι σκυλί» λέει η Λάουρα και εκμυστηρεύεται ότι την εντυπωσιάζουν η εξυπνάδα της και η ικανότητά της να προσφέρει αγάπη και να εκφράζει συναισθήματα.

Οταν δεν παίζει με τους σκύλους η Πάμκιν λατρεύει τις ανέσεις της... ανθρώπινης ζωής. Προτιμάει τα δωμάτια με κλιματιστικό για να δροσίζεται όταν η θερμοκρασία στις Μπαχάμες χτυπάει κόκκινο, ξέρει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα, ενώ της αρέσουν τα τηγανητά αβγά μάτια και το καρπούζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα