«Εγδυναν» τουρίστες!

16:54 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εγδυναν» τουρίστες!Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 16:52

Ενας Μαροκινός κι ένας Ιρακινός συνελήφθησαν για κλοπές και διάρρηξη σε βίλα της Μυκόνου

Τους τουρίστες στα νησιά των Κυκλάδων είχαν βάλει στο μάτι οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν για διάρρηξη βίλας στη Μύκονο. Παρότι κυκλοφορούσαν με πλαστά χαρτιά και ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, οι αστυνομικοί που τους έπιασαν διαπίστωσαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν συλληφθεί για τον ίδιο λόγο άλλες δύο φορές στη Νάξο και στο νησί των ανέμων τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Υστερα από εκτεταμένες έρευνες, οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου κατάφεραν να εξιχνιάσουν τη διάρρηξη που είχε γίνει στις 21 Ιουλίου σε ενοικιαζόμενη εξοχική κατοικία του νησιού. Δράστες είναι ένας 43χρονος Μαροκινός και ένας 31χρονος Ιρακινός, οι οποίοι μάλιστα χρησιμοποιούσαν πλαστά δελτία ταυτότητας και άδειες οδήγησης, για να κάνουν δύσκολο τον εντοπισμό τους από τις Αρχές. Κι αυτό διότι και οι δύο είχαν συλληφθεί για κλοπές στη Μύκονο και τη Νάξο το 2013 και το 2014, ενώ ο Ιρακινός ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

Αρπαξαν αποσκευές

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 21ης Ιουλίου οι δύο δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα μιας ενοικιαζόμενης βίλας και άρπαξαν τις αποσκευές των ενοίκων, που είχαν μέσα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα. Οταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, δεν δίστασαν να του επιτεθούν για να του ξεφύγουν και τελικά τα κατάφεραν. Ομως δεν κατάφεραν να ξεφύγουν και από τους αστυνομικούς, παρότι αντιστάθηκαν σθεναρά στη σύλληψή τους.

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.755 ευρώ, ένα παραστατικό ταχυμεταφοράς χρημάτων και χειρόγραφες σημειώσεις με τηλεφωνικούς αριθμούς. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, αντίσταση, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso