Μπελάδες στο sex λόγω μανίας με τις πλαστικές

ΚΟΣΜΟΣΜπελάδες στο sex λόγω μανίας με τις πλαστικέςΠέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 16:06

Μπορεί η Τζέσικα Ράμπιτ να είναι το σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας των κινουμένων σχεδίων και ο σύντροφος της Barbie, ο Κεν, να συμβολίζει την αρρενωπότητα, όμως τα μοντέλα που επέλεξαν να μεταμορφωθούν στους ήρωες των παιδικών χρόνων τους κάθε άλλο παρά καλή σχέση έχουν με το σεξ.

Η 25χρονη Σουηδέζα Πίξι Φοξ (φωτό), που ζει στη Βόρεια Καρολίνα και υποβλήθηκε σε 18 επεμβάσεις αισθητικής για να μοιάζει με την Τζέσικα Ράμπιτ, και ο 35χρονος Αμερικανός Τζάστιν Τζέντλικα, ο οποίος έκανε 190 επεμβάσεις για να γίνει «ο ανθρώπινος Κεν», εκμυστηρεύτηκαν στο περιοδικό «Closer» ότι ο εθισμός τους στις πλαστικές κατέστρεψε την ερωτική ζωή τους. Τους δημιούργησε τόσο μεγάλο πρόβλημα που πλέον έχουν σταματήσει να βγαίνουν ραντεβού για να βρουν τον έρωτα της ζωής τους και παρηγορούν ο ένας τον άλλον, αφού έχουν γίνει καλοί φίλοι.

Σύντροφος από το ίντερνετ

«Κανείς δεν μπορεί να μπει στον δρόμο μου για την επίτευξη του ονείρου μου» λέει η Φοξ, η οποία τονίζει ότι δεν έχει χρόνο για σχέση. Ο Τζέντλικα, από την άλλη, αποκάλυψε ότι η μανία του με τις πλαστικές ήταν η αιτία που χάλασε ο γάμος του έπειτα από τρία χρόνια. Τώρα, αν και χρησιμοποιεί διαδικτυακές εφαρμογές εύρεσης συντρόφου, δεν έχει καταφέρει να βρει το άλλο του μισό.

Keywords
Τυχαία Θέματα