Αρνήθηκε να γίνει το «Δόλωμα» στο (νέο) πρότζεκτ του Mega

TV GOSSIPΑρνήθηκε να γίνει το «Δόλωμα» στο (νέο) πρότζεκτ του MegaΤρίτη, Μάιος 19, 2015 - 16:00

«Μοντέρνα Σταχτοπούτα», «Τζένη Τζένη», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Το δόλωμα», «Της κακομοίρας».

Μετά το «Κάτω Παρτάλι» ο Λευτέρης Παπαπέτρου αναλαμβάνει -όπως έχει ήδη γράψει η «Εspresso»- ένα project- πρόκληση, να αναβιώσει δηλαδή μερικές από τις κορυφαίες ταινίες του θρυλικού ελληνικού κινηματογράφου μετατρέποντας τα σενάριά τους σε σειρές που θα προβάλλονται υπό μορφή αυτοτελών επεισοδίων.

Αν το Mega ξεπεράσει

τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, πιθανόν να μπορέσει να εντάξει στο πρόγραμμά του τη φιλόδοξη παραγωγή την τηλεοπτική σεζόν 2015-2016.

Μεγάλα ονόματα

Επιδιώκοντας μάλιστα να ενισχύσει το δυναμικό της συγκεκριμένης δουλειάς με μεγάλα ονόματα της σημερινής καλλιτεχνικής ζωής, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια και η Σμαράγδα Καρύδη, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με σημαντικούς θεατρικούς και τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν το ηχηρό «όχι» της Κατερίνας Παπουτσάκη όταν της προτάθηκε ο κεντρικός ρόλος στο «Δόλωμα», ταινία στην οποία αγαπήθηκε η ναζιάρα Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Εχω ένα μυστικό», η οποία αναφερόταν στη ζωή της μεγάλης σταρ, είχε δεχτεί σκληρές κριτικές και για τον λόγο αυτό δεν θέλησε να μπει για δεύτερη φορά σε αυτήν τη διαδικασία.

Ετσι προτίμησε να αρνηθεί ευγενικά τον ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Παπουτσάκη θεωρεί αρκετά χρόνια αργότερα ότι ο συγκεκριμένος ρόλος μόνο κακό έκανε στην καριέρα της και έτσι προτίμησε να μην μπει για άλλη μία φορά σε σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εξάλλου μετά τα γυρίσματα της «Εθνικής Ελλάδος» σε Ελλάδα και εξωτερικό ήθελε λίγο να χαλαρώσει από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα