Ψιλοπούλου: Είμαι έτοιμη να γίνω μαμά

SHOWBIZΨιλοπούλου: Είμαι έτοιμη να γίνω μαμάΤρίτη, Μάιος 19, 2015 - 15:36

Μπορεί να μην είναι ερωτευμένη αυτήν την εποχή, ωστόσο έχει ξυπνήσει το μητρικό της ένστικτο και δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα, ακόμη κι εκτός γάμου. Η Μάιρα Ψιλοπούλου είναι γυναίκα με σύγχρονες απόψεις και χωρίς ταμπού. «Το βιολογικό ρολόι μου μού στέλνει σήματα. Θέλω να αποκτήσω παιδί μόλις βρεθεί ο κατάλληλος άνδρας» εξομολογείται στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια. «Δυστυχώς δεν έχω κάποια σχέση τώρα. Οπότε μάλλον θα αργήσω λίγο να γίνω μανούλα. Αλλωστε αυτά τα πράγματα δεν έρχονται

κατά παραγγελία» συνεχίζει. Η ίδια παραδέχεται βεβαίως ότι έχει περάσει από το μυαλό της να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου. «Θα μπορούσα να το τολμήσω. Δεν έχω τέτοια ταμπού. Είμαι απόλυτα ικανή να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί χωρίς να του λείψει τίποτα. Επίσης έχω σκεφτεί κατά καιρούς το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Τόσα παιδιά εκεί έξω χρειάζονται αγάπη και φροντίδα» σχολιάζει.

Εχοντας ζήσει δυνατούς έρωτες στο παρελθόν, η Μάιρα δεν κάνει εκπτώσεις στην προσωπική ζωή της. «Θέλω ο σύντροφός μου να είναι δυναμικός και ευγενικός, να έχει καλό γούστο και ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ» αναφέρει. Γι' αυτό μάλλον δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σχέση με μικρότερο. «Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να μοιραστώ τις ίδιες εμπειρίες με έναν μικρότερο άντρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κατηγορώ τις γυναίκες που επιλέγουν μικρότερους. Είμαι ανοιχτόμυαλη. Εύχομαι όλοι να περνάνε καλά και να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους» σημειώνει.

Τους τελευταίους δύο μήνες η Μάιρα Ψιλοπούλου εμφανίζεται στο Bio Bio, ένα ιστορικό νυχτερινό μαγαζί, από το οποίο έχουν περάσει μερικοί από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές. «Μου έκανε ξανά την τιμή ο Γιάννης Κόλλιας, αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης του λαϊκού πενταγράμμου, να με επιλέξει και πάλι για πρώτη γυναίκα στο σχήμα που ηγείται. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημοσίως γι' αυτό, όπως επίσης και τον επιχειρηματία του Bio Bio, κύριο Παράσχο, αλλά και τον γιο του τον Αντώνη, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον τα ηνία του κέντρου».

Μουσικό σχήμα

Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Γιώργος Λέξης, ένας ταλαντούχος συνάδελφος, με τον οποίο ετοιμάζω και ένα δισκογραφικό ντουέτο, ο παλιός σημαντικός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης και η Μίνα Αστέρη. Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην αναφέρω τον καταπληκτικό μαέστρο μας Ανδρέα Μπάρλα. Γενικά το κλίμα στο μαγαζί είναι εξαιρετικό. Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα που έχει καταφέρει να σημειώσει επιτυχία στη νυχτερινή Αθήνα».

Τις επόμενες εβδομάδες η Μάιρα Ψιλοπούλου θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το καινούργιο άλμπουμ της, το οποίο θα έχει και ποπ πινελιές. «Δεν κάνω στροφή. Αγαπώ το λαϊκό τραγούδι και το υποστηρίζω, αλλά θέλω να πειραματιστώ και σε κάτι άλλο. Το δοκίμασα και μου πάει» λέει η ίδια. Μέσα στο καλοκαίρι θα βρεθεί και στην Κάλυμνο για τα γυρίσματα μιας νέας κινηματογραφικής ταινίας του Χάρη Ρώμα, όπου θα πάρει μέρος.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Αναζητήσεις
μάιρα ψιλοπούλου biography
Τυχαία Θέματα