Απίστευτη τραγωδία με νεκρό αστυνομικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπίστευτη τραγωδία με νεκρό αστυνομικόΤρίτη, Μάιος 19, 2015 - 14:30

Τραγωδία σημειώθηκε χθες μέσα σε αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου στον Κολωνό, όταν 55χρονος αστυνομικός δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιά από το υπηρεσιακό όπλο του, το οποίο περιεργαζόταν ο 25χρονος γιος του! Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στον πολιτιστικό σύλλογο «Ορφέας», στην οδό Λένορμαν, όπου ο αδικοχαμένος αστυνομικός παρέδιδε μαθήματα παραδοσιακών χορών σε παιδιά και νέους. Ο αστυνομικός είχε αφήσει το όπλο του πάνω σε γραφείο. Οταν ο γιος του άρχισε να το περιεργάζεται, εκπυρσοκρότησε, με

αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος ελαφρά στο χέρι και βαριά στην κοιλιακή χώρα ο αστυνομικός, που λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου μεταφέρθηκε άμεσα.

Ο άτυχος πατέρας μετέβη στον σύλλογο μαζί με τον 25χρονο γιο του αμέσως μετά την υπηρεσία του σε τμήμα της Ασφάλειας Αττικής. Αφού άφησε το όπλο σε ένα τραπεζάκι και χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει, ο νεαρός και δύο φίλοι του άρχισαν να «χαζεύουν» το όπλο που εκπυρσοκρότησε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αρχικά η σφαίρα τρύπησε την παλάμη του 25χρονου προκαλώντας διαμπερές τραύμα και στη συνέχεια καρφώθηκε στην κοιλιακή χώρα του 55χρονου αστυνομικού που σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Πανικός

Μέσα στον πολιτιστικό σύλλογο επικράτησε πανικός, με τα παιδιά να φωνάζουν τρομοκρατημένα, ενώ γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αμεση Δράση.

Ο βαριά τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς όμως το τραύμα ήταν ιδιαιτέρως σοβαρό, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τη μάχη με τον θάνατο μέσα στο χειρουργείο.

Οσον αφορά τον γιο του άτυχου αστυνομικού, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Από την πλευρά της Αστυνομίας διεξάγονται έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα