Αποθέωση για Βανδή

SHOWBIZΑποθέωση για ΒανδήΤρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2015 - 15:09

Καρφίτσα δεν έπεφτε στη συναυλία της Δέσποινα Βανδή την περασμένη Παρασκευή στο Βεάκειο. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πειραιώτικο θέατρο και οι φαν της έσπευσαν κατά ορδές να την απολαύσουν, με τους ιθύνοντες της διοργάνωσης να προσθέτουν επιπλέον καρέκλες προκειμένου να βολευτούν όλοι.

Μακριά από την κερκίδα των επισήμων και τα φωτογραφικά

φλας εθεάθη ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος προσπάθησε να παρακολουθήσει τη συναυλία της γυναίκας του... ινκόγκνιτο! Η Δέσποινα ενθουσίασε το κοινό στο πρώτο της πρόγραμμα τραγουδώντας παλιά και νέα σουξέ του ρεπερτορίου της, ενώ στο δεύτερο ερμήνευσε κομμάτια της Βάνου, της Μοσχολιού, της Μαρινέλλας, ακόμη και της Σωτηρίας Μπέλου. Αυτό έκανε ορισμένους φαν της να παραπονεθούν, επειδή παρέλειψε αρκετές δικές της επιτυχίες.

Στις θέσεις των VIPs στο Βεάκειο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Χάρης Σιανίδης, οι οποίοι αποχώρησαν λίγο πριν από το τέλος της συναυλίας για να γλιτώσουν την κίνηση. Το ίδιο έκαναν ο διευθυντής της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, ο Κώστας Μαρτάκης και το ζεύγος των Κωνσταντίνου Καζάκου και Ιωάννας Μαρτζούκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα