Πίνει και ξεχνάει τις ενοχλήσεις!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠίνει και ξεχνάει τις ενοχλήσεις!Τρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2015 - 13:52

Επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο ξημερώματα Σαββάτου ο Μικαέλ Εσιέν όταν το αυτοκίνητό του σταμάτησε από αστυνομικό μπλόκο στην Αττική Οδό.

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε θετικός, για να... εισπράξει κλήση ύψους 200 ευρώ. Η μέτρηση είχε δείξει αποτέλεσμα 0,30, με κατώτατο όριο το 0,25, κάτι που σήμαινε ότι ο Εσιέν είχε πιει ένα ποτό και... κάτι (ή δύο μπίρες), δεν οδηγούσε, συνεπώς, υπό την

επήρεια μέθης. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές (στην ιστοσελίδα Huffingtonpost.gr), ο παίκτης τιμωρήθηκε με ένα από τα χαμηλότερα πρόστιμα που προβλέπονται στον ΚΟΚ για τη συγκεκριμένη παράβαση, που επιβεβαιώθηκε από πλευράς Παναθηναϊκού. Διαψεύστηκε, ωστόσο, ότι υπήρξε θετικό αποτέλεσμα, ενώ σχολιάστηκε ότι δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο άνθρωπος της ΠΑΕ προκειμέ- νου να υπάρξει διευθέτηση του θέματος, όπως και ότι ο παίκτης δεν παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό. Εν τω μεταξύ, με αφορμή το (νέο) πρόβλημα που προέκυψε με τον Γκανέζο άσο (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες, πάντως, να μη δείχνουν κάτι ανησυχητικό), κατηγορηματική ήταν η διάψευση από πλευράς επίσημου Παναθηναϊκού για ορισμένα δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε «προβληματική συνεργασία» μεταξύ του ιατρικού και του προπονητικού επιτελείου. «Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συνεργάζεται στο θέμα του Εσιέν, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, με το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η συνεργασία είναι αρμονική, παρά την προσπάθεια ορισμένων να την εμφανίσουν διαφορετικά. Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου έχει δείξει στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την ευαισθησία του σε θέματα τραυματισμών και την αγαστή συνεργασία του με τους καθ’ ύλην αρμόδιους» ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της ΠΑΕ.

Κι ενώ την ειδησεογραφία μονοπωλούσε ο... Εσιέν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε μια δυναμική εμφάνιση, τάζοντας έξτρα πριμ 50.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο κ. Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί, όπου ανακοίνωσε το πριμ, ενώ μίλησε και στους παίκτες. «Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση, όμως είμαστε ομάδα, και οι ομάδες πρέπει ενωμένες να διαχειρίζονται τις κρίσεις και να τις ξεπερνούν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Αλαφούζος, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε όλους. Παράλληλα, μήνυμα ενότητας έστειλε και ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας ότι οι παίκτες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και είναι έτοιμοι για μια «νέα αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα