Η νέα ζωή της Μαρίνας Τσιντικίδου

SHOWBIZΣτα βόρεια προάστια με τον σύντροφό της Αναστάσιο ΠαντελεάκηΗ νέα ζωή της Μαρίνας ΤσιντικίδουΤρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2015 - 14:56

Νέος έρωτας για τη Μαρίνα Τσιντικίδου, που απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Αναστάσιου Παντελεάκη. Η πρώην εστεμμένη και ο γνωστός Κηφισιώτης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας, είναι ζευγάρι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ωστόσο

αποφεύγουν επιμελώς τα φλας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τη σχέση τους. Η γνωριμία τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έγινε πριν από οκτώ χρόνια μέσω κοινών γνωστών, αλλά παρέμεναν καλοί φίλοι, με κοινές εξόδους, ταξίδια στο εξωτερικό, χειμερινές εξορμήσεις για σκι στα Καλάβρυτα και εμφανίσεις σε κοσμικά πάρτι.

Πριν από ενάμιση χρόνο ο Τάσος Παντελεάκης εξομολογήθηκε στην όμορφη Θεσσαλονικιά τον έρωτά του για εκείνη, κάνοντας τη Μαρίνα την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, αφού και εκείνη έτρεφε παρόμοια αισθήματα.

Το ζευγάρι

Το ζευγάρι σήμερα συζεί στο επιβλητικό σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά, το οποίο λέγεται ότι διαθέτει έναν υπέροχο κήπο στρωμένο με γκαζόν, μεγάλη πισίνα και πανύψηλα δέντρα που προστατεύουν το εσωτερικό του από τα περίεργα βλέμματα. Εκεί περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας φροντίζοντας με αγάπη τα σκυλιά τους, μια και οι δύο είναι φανατικοί φιλόζωοι, με τη Μαρίνα Τσιντικίδου συχνά να αναλαμβάνει τη φροντίδα αδέσποτων που χρήζουν ιατρικής φροντίδας υψηλού κόστους.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της λατρεύουν τα ταξίδια και τα καλοκαίρια τους τα περνούν στη Μαρτινίκα και τη Μαδαγασκάρη. Αγαπούν τη Νέα Υόρκη και ιδιαίτερα ο επιχειρηματίας, που αποφοίτησε από το φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Fordham. Ο Τάσος Παντελεάκης, όπως λένε πληροφορίες, προέρχεται από ευκατάστατη επιχειρηματική οικογένεια και έχει έναν αδελφό, τον Γιάννη, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς.

Η οικογένειά του φημίζεται για τις υπέροχες δεξιώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο στο ιδιόκτητο αρχοντικό στα βόρεια προάστια με καλεσμένους σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής, της τέχνης και των γραμμάτων καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου. Ολη η υψηλή κοινωνία παρελαύνει σε αυτό το αριστοκρατικό γκαλά που έχει γράψει ιστορία στην κοινωνική ζωή της περιοχής.

Η πρώην Μις Ευρώπη που περπάτησε στις πιο κλασάτες πασαρέλες

Η πρώην παρουσιάστρια Μαρίνα Τσιντικίδου, που έχει αποσυρθεί πλέον από τη showbiz, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τη στέψη της το 1992 ως Σταρ Ελλάς και Μις Μάντισον για τα υπέροχα πόδια της.

Την ίδια χρονιά κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στη γηραιά ήπειρο, εκείνον της Μις Ευρώπη, γεγονός που της άνοιξε τις πόρτες στα ατελιέ των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας στον κόσμο.

Περπάτησε στις πιο κλασάτες πασαρέλες της Ιταλίας, του Λονδίνου, του Παρισιού και της Αμερικής και γρήγορα έγινε περιζήτητη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το επόμενο βήμα της ήταν τηλεοπτικό! Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν το «Candid Camera» στον ΑΝΤ1 με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τρία χρόνια αργότερα έγινε συμπαρουσιάστρια του Ανδρέα Μικρούτσικου στο καθημερνό μαγκαζίνο του Mega «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό».

Υστερα ασχολήθηκε με την υποκριτική παίρνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, με τις κριτικές να είναι πολύ καλές. Οταν αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα φώτα της δημοσιότητας το έκανε με σεμνότητα, κρατώντας την ζωή της από τότε έως σήμερα μακριά από την άσκοπη δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα