Απόφαση Σίλβα!

18:10 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑπόφαση Σίλβα!Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 18:10

Στον ΠΑΟ περιμένουν το πράσινο φως του Βραζιλιάνου για την απόκτηση του Κιβρακίδη

Από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα εξαρτάται η μεταγραφή του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο στον Παναθηναϊκό. Μπορεί με τον παίκτη να έχει γίνει μια προεργασία στο οικονομικό, αλλά πρέπει να «τσεκαριστεί» από τον Ζιλμπέρτο για να προχωρήσει

το θέμα.
Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να είναι εκείνος που θα κάνει τις πρώτες επαφές για τις μεταγραφές, αλλά είναι απαραίτητο πλέον να συμφωνεί ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού», που θα περνάει από κόσκινο κάθε περίπτωση και θα διαπραγματεύεται στο τελευταίο στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πιέζει τον Ατρόμητο να ρίξει τις απαιτήσεις του, για να προχωρήσει η μεταγραφή του. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα, αυτή τη στιγμή υπάρχει στασιμότητα, αφού ο παίκτης βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής στην Αυστραλία.

Ωστόσο, τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή έχουν κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού διστακτικούς και έτοιμους να διπλοτσεκάρουν το όλο θέμα. Στα άλλα μεταγραφικά θέματα υπάρχει πάντα η περίπτωση του Ιμπάρμπο, που είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η απόκτηση του Μπρούνο Αλβες από την Κάλιαρι ανοίγει εκ νέου την επικοινωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ιταλικής ομάδας, αλλά θα πρέπει να χαμηλώσουν οι οικονομικές απαιτήσεις των Ιταλών για να υπάρξει εξέλιξη. Αν η Κάλιαρι δεν ρίξει τις απαιτήσεις της, δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει για τον Ιμπάρμπο. Στο προσκήνιο υπάρχει και ο Ρομπέρτο Λάγο.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακατασκευή της Λεωφόρου άρχισε. Από χθες το πρωί ξεκίνησαν τα έργα για την ανακαίνιση που προβλέπεται να γίνει σε δύο φάσεις. Αρχικά, οι πρώτες εργασίες περιλαμβάνουν τον εξωτερικό καλλωπισμό του «Απόστολος Νικολαΐδης», την αλλαγή των καθισμάτων και το βάψιμο του γηπέδου. Τα υπόλοιπα έργα, που περιλαμβάνουν την ανύψωση της εξέδρας επί της οδού Τσόχα καθώς και την κατασκευή των πύργων με τις σουίτες, θα αρχίσουν μόλις βγει η οικοδομική άδεια. Από εκείνο το σημείο και μετά υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου τρεις μήνες για να μπει η ομάδα ξανά στη Λεωφόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα