Από το «Νησί» στη Σμύρνη

SHOWBIZΑπό το «Νησί» στη ΣμύρνηΤετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2016 - 17:44

Οι τηλεοπτικές αδελφές Δημητροπούλου και Σκαφιδά πάλι μαζί, στην πρεμιέρα της «Ρόζας» του Γ. Κορδέλλα

Οι αδελφές Πετράκη από το «Νησί» συναντιούνται και πάλι, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Η Ευγενία Δημητροπούλου και η Γιούλικα Σκαφιδά, οι οποίες άφησαν εποχή ως Αννα και Μαρία αντίστοιχα στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος

της Βικτόρια Χίσλοπ το 2010, στο Mega, συμπρωταγωνιστούν φέτος στη «Ρόζα της Σμύρνης», μια ταινία που Γιώργου Κορδέλλα, που έκανε avant premier προχθές το βράδυ στο Παλλάς, με τις δύο ηθοποιούς και καλές φίλες να πραγματοποιούν χολιγουντιανές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η υπέρλαμπρη Ευγενία επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της ένα μαύρο μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Η Γιούλικα, από την άλλη, ξάφνιασε τους πάντες με τη fashionable ενδυματολογική επιλογή της, αλλά κυρίως με τις ιδιαίτερες και πολύ στιλάτες μπότες της.

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Η γνωστή ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε πιο casual εμφανίσεις, ως επί το πλείστον με τζιν και αθλητικά παπούτσια. Για την πρεμιέρα της «Ρόζας» ωστόσο έκανε μια εξαίρεση, καταφέρνοντας να κάνει τη διαφορά και στο κόκκινο χαλί.

Οι φωτογράφοι, που βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης, έκαναν τη νύχτα μέρα από τα φλας τους, καταγράφοντας την κοινή εμφάνιση των δύο κοριτσιών που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό στο «Νησί».

Σημειώνεται ότι η Ευγενία έφτασε στην πρεμιέρα συνοδευομένη από τον αγαπημένο της Αλκι Κούρκουλο. Οσο για τη Γιούλικα; Εμφανίστηκε με τη μαμά της! Η «Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Γιαννέλλη - Θεοδοσιάδη «Ισμαήλ και Ρόζα» και ξετυλίγει μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που αρχίζει από τη Σμύρνη του 1922 φτάνοντας ως την Αθήνα των 80s.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη, ενώ, πλην της Δημητροπούλου και της Σκαφιδά, το καστ συμπληρώνουν ο Τάσος Νούσιας, που έπαιζε κι αυτός στο «Νησί», και ο Πέτρος Λαγούτης. Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου από τη Feelgood.


Keywords
Τυχαία Θέματα