Η περιπέτεια της Ολγας Λαφαζάνη με τη μικρή κόρη της σε αγώνα μπάσκετ

SHOWBIZΗ περιπέτεια της Ολγας Λαφαζάνη με τη μικρή κόρη της σε αγώνα μπάσκετΤετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2016 - 17:39

Εφιαλτικές στιγμές κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ έζησαν η Ολγα Λαφαζάνη (φωτό) και η κορούλα της. Αγωνιώδης για την παρουσιάστρια ήταν η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Πανιωνίου και του Φάρου Κερατσινίου που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό Γήπεδο «Αρτάκης» στη Νέα Σμύρνη.

Η

σύζυγος του Νίκου Οικονόμου, παλαίμαχου αθλητή, που προπονεί την ομάδα μπάσκετ της Νέας Σμύρνης, πήγε με την 6χρονη κορούλα τους Αλεξάνδρα να δουν τον μπαμπά τους στο παρκέ. Κάποια στιγμή, όταν η αθλητική «συνάντηση» διεκόπη λόγω επεισοδίων, όλες οι οικογένειες, μαζί και η Ολγα Λαφαζάνη με τη μικρή, μεταφέρθηκαν για ασφάλεια από τις κερκίδες στην αίθουσα του κυλικείου. Εκεί όμως, όπως περιγράφει η παρουσιάστρια, εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, κυρίως όταν οι καπνοί από τα χημικά και τα δακρυγόνα «έπνιξαν» τον χώρο. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες και τα παρακάλια των γυναικών προς μία αστυνομικό να ανοίξει την πόρτα για να μπει καθαρός αέρας, εκείνη το αρνήθηκε.



«Εζησα την απόλυτη ντροπή, αίσχος και αγανάκτηση, κυρίως για τη γυναίκα αστυνομικό (δεν ξέρω αν είναι μάνα). Γυναίκες με μωρά παιδιά είχαμε εγκλωβιστεί στο κυλικείο, γιατί έξω γινόταν πετροπόλεμος και έπεφταν τα δακρυγόνα βροχή» έγραψε στο Instagram η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μαμάδων να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Την ώρα που τα χημικά γέμισαν την αίθουσα και τα παιδιά άρχισαν να τσιρίζουν και να τρέμουν από τον φόβο τους, αντί να μας ανοίξει την πόρτα να μπούμε στο γήπεδο να πάρουν ανάσα τα παιδιά μας, μας το απαγόρευε γιατί ο “υπεύθυνος - ανεύθυνος” δεν επέτρεπε την είσοδο σε ποιους; Στους 2χρονους χούλιγκαν που έκλαιγαν γιατί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν» κατέληξε η Ολγα Λαφαζάνη, η οποία, όπως λένε πληροφορίες, δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ που έζησε.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ


Keywords
Τυχαία Θέματα