«Ράδιο Πιπίλα» με τον χαζομπαμπά!

SHOWBIZ«Ράδιο Πιπίλα» με τον χαζομπαμπά!Τετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2016 - 16:36

Ο τρισευτυχισμένος (για τη γέννηση της κόρης του) Αντώνης Κανάκης μοιράστηκε τη χαρά του με το κοινό στην προχθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο ερχομός της κόρης έχει κάνει... βούτυρο τον «macho» Αντώνη Κανάκη, μετατρέποντας το «Ράδιο Αρβύλα» σε «Ράδιο Πιπίλα». Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής μίλησε προχθές το βράδυ «on air» για πρώτη φορά για τη γέννηση της μπεμπούλας του, που τον έχει κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από τη Μαρία Ανδρέου

Η εκπομπή έκανε έναρξη με το τραγούδι «Μy girl» -το οποίο αφιέρωσε

στις γυναίκες της ζωής του, τη σύντροφό του Επιστήμη και το νέο μέλος της οικογένειας- και τον «αμήχανο» ευτυχή μπαμπά ντυμένο με ροζ πουκάμισο!

«Μη με κοιτάτε! Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ! Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου ή κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος» είπε απολογητικά ο Αντώνης Κανάκης, ενώ συνέχεια έκανε σαρδάμ, ήταν αφηρημένος ή δεν άκουγε τι του έλεγαν οι συνάδελφοί του.



Ο παρουσιαστής είπε κάποια στιγμή «στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και… ας με συμμαζέψει κάποιος, γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή», ενώ ο Χρήστος Κιούσης τον καλωσόρισε επίσημα μέσω της σελίδας του στο facebook στο κλαμπ των μπαμπάδων, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία τους από τα παρασκήνια (φωτό) της σατιρικής παραγωγής του ΑΝΤ1.

Ο νέος μπαμπάς στο φινάλε «απολογήθηκε» για τη συμπεριφορά του και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις γλυκές ευχές που του έστειλαν για τον ερχομό του παιδιού του: «Ζητάω χίλια συγγνώμη αν δεν έβγαζα νόημα σήμερα και για το πώς βγήκε το “Ράδιο Αρβύλα”. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές. Φεύγω… τρέχοντας και τα λέμε την επόμενη Δευτέρα».

Ο Αντώνης, ωστόσο, πρόλαβε να μας ενημερώσει πως η επόμενη εκπομπή θα είναι η τελευταία του έτους, καθώς θα γίνει μια παύση τις ημέρες των γιορτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα