«Ανταμοιβή μου είναι όμορφα λόγια που ακούω στον δρόμο!»

TV GOSSIP«Ανταμοιβή μου είναι όμορφα λόγια που ακούω στον δρόμο!»Δευτέρα, Οκτώβριος 27, 2014 - 16:30

Είναι νέα, ταλαντούχα και την έχουμε γνωρίσει ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Good life» στο Action24. Η Εύα Μπάσση έχει δύο αδυναμίες: το επάγγελμά της και τους δύο μικρότερους αδερφούς της, τους οποίους φροντίζει να βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται, αφού το πρόγραμμά της είναι πλούσιο.

«Στο Action24 είμαι δύο χρόνια. Ξεκίνησα παρουσιάζοντας τους τίτλους των ειδήσεων σε βραδινή ενημερωτική εκπομπή, στην οποία η παρουσία μου

ήταν μόλις δύο λεπτά» λέει γελώντας στην «Espresso» η όμορφη Εύα και συνεχίζει: «Αργότερα μου έδωσαν την ευκαιρία, και το εκτιμώ πολύ αυτό, να παρουσιάζω το σύντομο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, για το οποίο συνεργάστηκα με πολύ έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους που μου έμαθαν πολλά. Παράλληλα παρουσίαζα και μια εβδομαδιαία εκπομπή για τα social media. Και για να έρθουμε στο σήμερα... σας προτρέπω να συντονίζεστε κάθε βράδυ στο Action24 στις 8.00, στο "Good life". Γιατί, όπως λέμε και στο τρέιλερ, η ζωή έχει και την καλή της πλευρά! Στην εκπομπή αναδεικνύουμε τα νέα της διεθνούς και της εγχώριας showbiz με φρέσκια ματιά, χωρίς διάθεση για gossip».

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ήρθε φυσικά, αφού η Εύα είχε από νωρίς αποφασίσει πως την ενδιαφέρουν τα ΜΜΕ. «Γι' αυτό και σπούδασα στην Πάντειο, στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Υστερα πήγα και σε ιδιωτική σχολής δημοσιογραφίας για άλλα δύο χρόνια, ώστε να έχω την ευκαιρία να εξασκηθώ σε επαγγελματικό δημοσιογραφικό περιβάλλον» μας λέει η παρουσιάστρια.

Οσο για τα νούμερα τηλεθέασης; «Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι όσο καλύτερη μπορώ και έχω ως σκοπό να αναγνωρίζεται η δουλειά μου από το κοινό. Για εμένα αποτελεί μεγάλη ανταμοιβή το ότι κατά καιρούς με πλησιάζει κόσμος που παρακολουθεί το Action24 και μου λέει πολύ καλά λόγια» τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία φροντίζει να παρακολουθεί πολλή τηλεόραση.

«Φανατική του ζάπινγκ»

«Χωρίς να θέλω να διαφημίσω το κανάλι, ομολογώ πως φέτος βλέπω πολλές ενημερωτικές εκπομπές του Action24. Κατά τα άλλα, είμαι φανατική του ζάπινγκ και παρακολουθώ τα πάντα».

Η Εύα αισθάνεται τυχερή που σε νεαρή ηλικία -και έχοντας δουλέψει πολύ- οι άνθρωποι του Action24 της έδειξαν εμπιστοσύνη δίνοντάς της την ευκαιρία να αποκτήσει καθημερινή εκπομπή. Οταν τη ρωτάμε τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση απαντά: «Οσον αφορά το μακρινό μέλλον; Ιδωμεν!»

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα