«Αλλαγή διοίκησης στην ΕΠΟ»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Αλλαγή διοίκησης στην ΕΠΟ»!Τετάρτη, Νοέμβριος 25, 2015 - 16:19

ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΓΙΕΤ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Τα επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Kαι από τη στιγμή που στην ΑΕΚ έχουν τονίσει κατ' επανάληψη ότι θα μοχθήσουν για να «καθαρίσει» ο χώρος, σχολίασαν τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο: «Αυτά τα γεγονότα τα πληρώνει τώρα ο Παναθηναϊκός, τα έχουμε πληρώσει και εμείς. Θα εξακολουθούν να συμβαίνουν όσο παραμένει το καθεστώς με τη συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ.

»Η σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου περνά μέσα από την αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην «Ενωση».

Η τιμωρία

Ταυτόχρονα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ξεκαθάριζαν ότι η παραπάνω τοποθέτηση δεν είναι αποτέλεσμα συνεννόησης ή «συμμαχίας», τονίζοντας ότι «ουδόλως μας απασχολεί η ενδεχόμενη τιμωρία του Παναθηναϊκού, παρά μόνο το να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο». Στο αγωνιστικό, ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε τις παρατηρήσεις του στους παίκτες, κατά τη χθεσινή προπόνηση. «Είχαμε πρόβλημα με τον Πανθρακικό. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, και δεχόμασταν επιθέσεις από το πουθενά.Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά, πρέπει να το λύσουμε» τους είπε ο Ουρουγουανός, ο οποίος προανήγγειλε πολλή δουλειά ώστε η βελτίωση να είναι αισθητή και άμεση. Βέβαια, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη και να εκφράσει την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβλήθηκε από όλους.

Εξάλλου, στελέχη της «Dimand» (πρόκειται για την εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ) βρέθηκαν χθες στο ΥΠΑΠΕΝ και είχαν επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες, κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που έληξε η προθεσμία της δημόσιας διαβούλευσης.

Συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα, και τώρα στην «Ενωση» περιμένουν τα επόμενα βήματα του υπουργείου, που θα οδηγήσουν στην έκδοση της οικοδομικής άδειας (πιθανότατα αυτό θα γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016).

Πάνος Κιαπεκάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα