Ο γολγοθάς του Κιάνου Ριβς

SHOWBIZΟ γολγοθάς του Κιάνου ΡιβςΤετάρτη, Νοέμβριος 25, 2015 - 14:37

Τον εγκατέλειψε ο πατέρας του όταν ήταν 3 ετών, έχασε κολλητό, παιδί και πρώην σύζυγο, αλλά στάθηκε όρθιος

Μάθημα ζωής παρέδωσε ο Κιάνου Ριβς, με μια εκ βαθέων εξομολόγησή του μέσω facebook.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος αυτή την περίοδο γυρίζει τη συνέχεια του επιτυχημένου θρίλερ «Τζον Γουίκ», έστειλε στους θαυμαστές του το μήνυμα ότι δεν πρέπει να τα παρατούν ποτέ στη ζωή τους, όσο δύσκολες

καταστάσεις και να
αντιμετωπίσουν, γιατί τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, αναφέρθηκε σε όλα τα δράματα που έζησε στην προσωπική ζωή του. «Οι περισσότεροι άνθρωποι με γνωρίζουν, αλλά δεν ξέρουν την ιστορία μου» γράφει ο Ριβς ξεκινώντας το μήνυμά του. Σε ηλικία τριών ετών ο πατέρας του τον εγκατέλειψε, πήγε σε τέσσερα διαφορετικά σχολεία και ταυτόχρονα έδινε μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημα δυσλεξίας, που έκανε δύσκολη την εκπαίδευσή του. «Τελικά σταμάτησα το σχολείο, χωρίς να πάρω απολυτήριο» λέει.

Υπερβολική δόση ναρκωτικών

Το επόμενο χτύπημα της μοίρας ήρθε το 1993, όταν ο φίλος του, ο Ρίβερ Φίνιξ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η ζωή άρχισε να του χαμογελά το 1998, όταν γνώρισε την Τζένιφερ Σιμ. «Ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και το 1999 η Τζένιφερ ήταν ήδη έγκυος στην κόρη μας» λέει ο Ριβς. Ομως, στους οκτώ μήνες το παιδί γεννήθηκε νεκρό. Ηταν συντετριμμένοι από τον θάνατό της και αυτό τελικά οδήγησε στη λήξη της σχέσης τους. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, η Τζένιφερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. «Από τότε απέφευγα τις σοβαρές σχέσεις και τη σκέψη να κάνω παιδιά» εκμυστηρεύεται.

Στη συνέχεια διαγνώστηκε λευχαιμία στην αδερφή του Κιμ, όμως τώρα έχει γιατρευτεί και εκείνος χάρισε το 70% κερδών του από την ταινία «Matrix» σε νοσοκομεία που περιθάλπουν ασθενείς με λευχαιμία.
Επισημαίνει ότι λατρεύει να ζει σαν κοινός άνθρωπος και καταλήγει λέγοντας: «Δεν έχει σημασία τι έχεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου. Μπορείς να το ξεπεράσεις. Η ζωή αξίζει να τη ζεις!» Ωστόσο, για αδιευκρίνιστους λόγους, λίγες ώρες αργότερα η ανάρτηση αφαιρέθηκε από τον «τοίχο» του.

Keywords
Αναζητήσεις
τζενιφερ σιμ φωτοφωτο κιανου ριβ, kiono riv
Τυχαία Θέματα