Κορμάρα δεν βρίσκει δουλειά επειδή έχει πολύ μακριά πόδια!

ΚΟΣΜΟΣΚορμάρα δεν βρίσκει δουλειά επειδή έχει πολύ μακριά πόδια!Τετάρτη, Νοέμβριος 25, 2015 - 14:41

Μπορεί η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να έκανε μεγάλη καριέρα ως μοντέλο χάρη στο ύψος της και στα μακριά πόδια της, Αμερικανίδα νεαρή καλλονή όμως, που υποστηρίζει ότι έχει τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο, βλέπει την καριέρα της στον χώρο της μόδας να σκοντάφτει πάνω τους.

Διεκδικεί το ρεκόρ

Η 22χρονη Τσέις Κένεντι από το Σαν Λούις Ομπίσπο της Καλιφόρνιας βλέπει τον κόσμο από τα 1,98 μέτρα. Ισχυρίστηκε ότι το μήκος των ποδιών της είναι 129,54 εκατοστά, κατά 2,28 εκατοστά μακρύτερα από της

Χόλι Μπαρτ, που κατέχει το ρεκόρ.

Αν και θα περίμενε κανείς να τις έχουν ανοίξει όλες οι πόρτες του modeling, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. «Προσπαθώ να μπω στον χώρο του modeling εδώ και τρία χρόνια, αλλά τα πρακτορεία με απορρίπτουν, λόγω του ύψους μου» λέει. Δεν πρόκειται για τυχαία πρακτορεία μοντέλων, αλλά για εταιρίες του βεληνεκούς των Ford Models και Next Model Management.

Στην αρχή, βέβαια, οι οιωνοί ήταν άκρως θετικοί. Οταν ήταν 13 ετών έφτανε ήδη τα 1,86 μέτρα ύψος, κάτι που τράβηξε την προσοχή των ατζέντηδων. Οσο συνέχιζε να ψηλώνει, όμως, τόσο μειωνόταν το ενδιαφέρον τους. Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα, καθώς την κορόιδευαν, αποκαλώντας την «καμηλοπάρδαλη», ενώ αργότερα δυσκολευόταν να βρει αγόρι. Από την άλλη, οι ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ έκαναν ουρά για να την εντάξουν στη δύναμή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα