Ο αυστηρός «Κάρολος»

TV GOSSIPΟ αυστηρός «Κάρολος»Τετάρτη, Νοέμβριος 25, 2015 - 14:49

Ο Νίκος Νικολάου μιλά για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει στο σίριαλ «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου»

Από το θρίλερ στην κωμωδία πέρασε ο Νίκος Νικολάου!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο ηθοποιός, που πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην «Εκδρομή» του ΑΝΤ1, φέτος συμπεριλαμβάνεται στο καστ της σειράς «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» του Mega. Βέβαια και η φετινή σεζόν θα είναι άκρως κουραστική για εκείνον, αφού, εκτός

από τη συμμετοχή του στο σίριαλ, πρωταγωνιστεί και στον «Αυτόχειρα» του Νικολάι Ερντμαν, μια παράσταση που ανεβάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης. Ετσι, θα κάνει τη διαδρομή Αθήνα - συμπρωτεύσουσα... Κολιάτσου - Παγκράτι.

Ποιος είναι όμως ο Κάρολος, ο ήρωας που ενσαρκώνει στη νέα κωμωδία του μεγάλου καναλιού; «Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα εδώ και περίπου έναν μήνα, δουλεύουμε καθημερινά με κέφι και καλή διάθεση. Ο Κάρολος είναι ένας απόστρατος με αυστηρές αρχές και ανήκει σε αυτούς που εναντιώνονται στην επιλογή του γαμπρού, αφού η οικογένειά του έχει άλλες αρχές. Μάλιστα, τον θεωρεί πλάσμα... εξωφρενικό και φυσικά δεν θέλει με τίποτα να του δώσει την αγαπημένη του ανιψιά» λέει ο Νίκος Νικολάου στην «Espresso».

Και συνεχίζει: «Είπα "ναι" στον συγκεκριμένο ρόλο γιατί δεν είχα παίξει ποτέ έναν τόσο κόντρα χαρακτήρα. Μου αρέσει να δημιουργώ νέα πράγματα στην τηλεόραση, να μην είμαι σταθερός και αυτός ο ήρωας ήταν μια πρόκληση. Ενώ είναι αυστηρός, κάνει την έκπληξη και φανερώνει την ευαίσθητη πλευρά του, κάτι που φαίνεται από τις εξομολογήσεις που κάνει στον αδερφό του. Ετσι δέχτηκα με πολλή χαρά να τον υποδυθώ».

Οπως μας λέει ο ηθοποιός, τα γυρίσματα είναι δεκάωρα, πράγμα που σημαίνει ότι η φετινή σεζόν θα είναι για εκείνον ένας... αγώνας δρόμου λόγω της παράστασης. «Περνάμε πολύ καλά και μεταξύ μας, οι συντελεστές, έχουμε καλή χημεία. Στα διαλείμματα γίνονται πλάκες, ενώ είμαι σίγουρος ότι ο επαγγελματισμός και το ευχάριστο κλίμα που επικρατούν θα "αποτυπωθούν" στο "γυαλί" και στο τελικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα