ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (06.10.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (06.10.15)Τρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 16:53

Aρχισε και η Ζήνα Κουτσελίνη την εκπομπή της σήμερα, οπότε μπορείς να πεις πια πως η σεζόν ξεκίνησε και τώρα θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος!

*

Μετρημένη, σοβαρή, χωρίς άγχος -τουλάχιστον εμφανές- η Ζήνα Κουτσελίνη (κεντρική φωτό) έκανε μια εκπομπή δημοσιογραφική με τάση για κοινωνικό δράμα, χωρίς gossip και lifestyle,

που ξεχειλίζει από «ψυχαγωγία». Ισορροπίες μάλλον θα βρεθούν, αλλά η βεβιασμένη συγκίνηση θα πρέπει να μην είναι αυτοσκοπός και, αν μη τι άλλο, τόσο απροκάλυπτη.

*

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την Κουτσελίνη μοιάζει να πετάει μια πετρούλα στα λιμνάζοντα τηλεοπτικά ύδατα με τα ίδια πρόσωπα και τις συνήθεις θεματολογίες. Και αυτό κάνει τα άλλα κανάλια, την ίδια ώρα, να ανησυχούν!

*

«Καλημερούδια» με όλα τα καλούδια και για τα παππούδια και για τα νεούδια, με πολλά τραγούδια και στα μαλλιά λουλούδια! Διότι η μόνη εκπομπή που μένει να αρχίσει ακόμα είναι αυτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου (η εισαγωγή δική μου, εμπνευσμένη από τον ευφάνταστο τίτλο, ειδικά αν είσαι ο Μπάρμπα Μυτούσης και ζεις στη δεκαετία του 1970!).

*

Πράσινο φως λέγεται η εκπομπή των μικρών καναλιών, όπου μια κυρία με έντονη ιταλική προφορά μάς προτρέπει να λουστούμε το πράσινο φως (σ.σ.: καλά, το σαμπουάν κομμένο, αλλά ούτε νεράκι να μη ρίχνουμε;). Μιλώντας με τηλεθεάτρια αποκάλυψε: «Και εγκώ είμαι ένα μικρό ταύμα της φύσης, γκιατί έκω τέσσερα νεφρά»! Ε! Αυτό ντεν είναι ταύμα της φύσης! Είναι λάτος της μεγκάλο!

*

Η Ευγενία Μανωλίδου έσπασε την αρχοντική της σιωπή, ως σύζυγος πια υποψήφιου αρχηγού, και έκανε επιλεκτικά δηλώσεις! «Με αγχώνει πολύ η εμφάνισή μου ως μοντέλου» είπε! Ε, άμα σας χαλάει, μην το κάνετε, μαντάμ!

*

«Μου κοστίζει που δεν μπορώ να είμαι χαλαρή και άνετη, γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα κινητό και να απαθανατίσει μία στιγμή... Δεν ήταν παπαράτσι, ήταν ιδιώτης, και μάλιστα ανήλικα παιδιά» είπε η Μαίρη Συναντσάκη (φωτό) για δημοσιευμένες φωτογραφίες της στις οποίες φιλιέται με έναν ωραίο νεαρό.

*

ΚοτζάμΜενεγάκη παντρεύτηκε χωρίς να την πάρει είδηση άνθρωπος και ούτε μια φωτογραφία να διαρρεύσει στα ΜΜΕ και εσείς, Μαίρη, δεν κρατηθήκατε να μη φιλιέστε δημόσια; Και μάλιστα, μπροστά στα ανήλικα;

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
«Μητσιπέστα» είναι ο τίτλος της εκπομπής με την οποία επανέρχεται στην TV ο Γιώργος Μητσικώστας. Η παραγωγή του Mega θα είναι εβδομαδιαία και live και θα προβάλλεται στις 23.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα