Ψάχνουν τη Ρούπα σε νηπιαγωγεία

ΡΕΠΟΡΤΑΖΨάχνουν τη Ρούπα σε νηπιαγωγείαΤρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 15:32

Οι έρευνες από την Αντιτρομοκρατική για την καταζητούμενη σύντροφο του Μαζιώτη

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του «φαντομά» Βασίλη Παλαιοκώστα, μετά τις αποκαλύψεις για διασυνδέσεις ποινικών και τρομοκρατών και τα πλάνα της ομάδας Γιώργου Πετρακάκου για απαγωγές γόνων «μεγάλων» οικογενειών, η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε διακριτικές έρευνες και στα... νηπιαγωγεία της Αττικής για την καταζητούμενη Πόλα Ρούπα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη

επιχειρεί να γράψει τον γιο της σε κάποιο ιδιωτικό ή δημόσιο νηπιαγωγείο. Επειτα από τις τελευταίες συλλήψεις των ληστών του Δίστομου, στην Αντιτρομοκρατική πιστεύουν ότι η όποια χρηματοδότηση προς τη σύντροφο του Μαζιώτη έχει κοπεί, με αποτέλεσμα η ζωή στην παρανομία για αυτήν και τον ανήλικο γιο της να είναι πια ιδιαίτερα δύσκολη.

Αλλωστε οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Ρούπα να ήταν η γυναίκα που λήστεψε υποκατάστημα τράπεζας στο Νοσοκομείο Σωτηρία και άρπαξε από τα ταμεία πάνω από 100.000 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι ότι διέθετε υποστήριξη από άτομα με πείρα στις ληστείες, ίσως συνεργούς του Παλαιοκώστα. Ηδη από τον περασμένο Ιούλιο οι αστυνομικοί είχαν πληροφορηθεί ότι η σύντροφος του Μαζιώτη είχε αρχίσει διερευνητικές βόλτες σε ιδιωτικά και δημόσια νηπιαγωγεία της πρωτεύουσας για να εγγράψει τον γιο της, με σκοπό να προετοιμαστεί για το δημοτικό και παράλληλα να κοινωνικοποιηθεί, μετά την απομόνωση στην οποία τον κρατούσε η μητέρα του, καθώς ήταν αναγκασμένη να ζει στην παρανομία.

Πλαστά στοιχεία

Εξάλλου είχε προσπαθήσει μαζί με τον Μαζιώτη να βάλουν το παιδί τους σε παιδικό σταθμό και το 2012, όταν περνούσαν τη δεύτερη περίοδο παρανομίας, καθώς είχαν παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους με τους οποίους ήταν ελεύθεροι. Μάλιστα, είχαν καταφέρει να το εγγράψουν με πλαστά στοιχεία σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό του Χαλανδρίου. Ομως, έπειτα από την επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, την ανεύρεση του διαμερίσματος όπου διέμενε το ζευγάρι στα σύνορα Πεύκης - Χαλανδρίου και τις σαρωτικές έρευνες που είχαν εξαπολύσει, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν διαπιστώσει πως το παιδί φιλοξενούνταν με άλλο όνομα σε παιδικό σταθμό της περιοχής.

Οι νεότερες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής αναφέρουν ότι η Πόλα Ρούπα έχει βρει καταφύγιο κάπου στην Αθήνα, με τη βοήθεια παλιών και νέων συντρόφων του Μαζιώτη. Αυτούς προσπαθεί τώρα να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ., ώστε να βρεθεί στα ίχνη της καταζητουμένης. Η Ρούπα δεν μπορεί να πάει το παιδί στους γονείς της στην Καλαμάτα, καθώς η οικογένειά της παρακολουθείται συνεχώς διακριτικά και η «αντάρτισσα πόλης» κινδυνεύει να συλληφθεί μόλις εμφανιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα