Stars χωρίς κανένα ρετούς για το ημερολόγιο της Pirelli 2017

ΚΟΣΜΟΣStars χωρίς κανένα ρετούς για το ημερολόγιο της Pirelli 2017Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 18:41

Πιο γυμνό και από γυμνό είναι το φετινό ημερολόγιο της Pirelli, το οποίο παρουσιάστηκε επισήμως χθες στο Παρίσι, προκαλώντας αίσθηση όχι μόνο για το τέλειο αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός ότι οι σταρ

που φωτογραφήθηκαν δέχτηκαν να εμφανιστούν «γυμνές», δηλαδή χωρίς παρεμβάσεις τέτοιες που θα απάλυναν ή θα έκρυβαν τα ψεγάδια τους.

Νικόλ Κίντμαν Ούμα Θέρμαν (φωτό πάνω αριστερά), Τζουλιάν Μουρ και Ρόμπιν Ράιτ είναι μεταξύ των ηθοποιών που εμφανίστηκαν απόλυτα φυσικές και ελάχιστα «πειραγμένες», ποζάροντας υπό τις οδηγίες του Γερμανού φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ. Κι αφού τα «κλικ» είναι δικά του, δεν θα μπορούσε παρά οι παρεμβάσεις και το μέικ απ να είναι ελάχιστα.



Οπως ο ίδιος είπε στην παρουσίαση του «Pirelli 2017», σκοπός του ήταν να «αιχμαλωτίσει την ευαισθησία και το συναίσθημα, να αποκαλύψει τις ψυχές των γυναικών, παρουσιάζοντάς τις περισσότερο “απροστάτευτες και ευάλωτες”, παρά γυμνές».

Για το ημερολόγιο πόζαραν επίσης οι Τζέσικα Τσαστέιν, Λία Σεϊντού, Πενέλοπε Κρουζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Ρούνι Μάρα, Ζανγκ Ζιγί, Σαρλότ Ράμπλινγκ και Αλίσια Βικάντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα