Sexy φωτογράφιση Κυρκόπουλου με τη νέα κολεξιόν Αποστολόπουλου

16:46 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖSexy φωτογράφιση Κυρκόπουλου με τη νέα κολεξιόν ΑποστολόπουλουΤρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 16:45

Αφησε για λίγο την Ασία, όπου κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο, και επέστρεψε στη Ελλάδα, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά. Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος αποχαιρέτησε τη Σανγκάη, προκειμένου να βρεθεί με τους δικούς του ανθρώπους και να κάνει τις βουτιές του, ωστόσο δεν βρήκε απόλυτα την ησυχία του! Και αυτό γιατί ο Νίκος Αποστολόπουλος αποφάσισε να τον... γδύσει και να τον φωτογραφίσει με ρούχα της χειμερινής κολεξιόν του.

Πρόταση

Το μοντέλο, που έχει δεχτεί προτάσεις ακόμη και από το Μπόλιγουντ να συμμετάσχει σε ταινίες, φωτογραφήθηκε με εσώρουχα αλλά και δημιουργίες του διεθνούς φήμης designer, βγάζοντας τον σέξι εαυτό του. Αλλωστε, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Νίκου, αφού τους δύο άνδρες «δένει» φιλία αρκετών ετών.

Η φωτογράφιση έγινε στο σπίτι του σχεδιαστή με θέα τον Παρθενώνα, με τον Νεκτάριο να θυμίζει κούρο. Αλλωστε, το διαμέρισμα του Αποστολόπουλου είναι ένα από τα αρχιτεκτονικά στολίδια της πόλης, ενώ η ιδιαίτερη διακόσμηση προσφέρεται για photo shootings. Παρά την αφόρητη ζέστη, ο Νεκτάριος πόζαρε με ζακέτες και μακρυμάνικες μπλούζες, δείχνοντας μεν αρκετά άνετος, περιμένοντας, δε, το ΟΚ του φωτογράφου ώστε να γδυθεί και να δροσιστεί!

Τεριάννα Παππά

Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντίνα αποστολοπούλου ρουχα
Τυχαία Θέματα