O πρώτος τίτλος του Περέιρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑO πρώτος τίτλος του ΠερέιραΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:44

Τον πρώτο του τίτλο -έστω και άτυπο- στην Ελλάδα πανηγύρισε «με το καλημέρα» ο Βίτορ Περέιρα, καθώς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχτηκαν πρωταθλητές χειμώνα. Ο Πορτογάλος

τεχνικός, πανευτυχής, είδε τους παίκτες του να παίζουν απελευθερωμένα, με ενθουσιασμό, ενίοτε με περίσσιο πάθος, και να κατακτούν, χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία, τους τρεις βαθμούς στα Πηγάδια, που τους έφεραν στην κορυφή και στο «+2» από τον ΠΑΟΚ. Από τον «Δικέφαλο» των προβλημάτων, που δεν κατάφερε, όπως αποδεικνύεται, να διαχειριστεί σωστά τη μεγάλη νίκη του της 3ης Δεκεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν είχε εκσφενδονίσει τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στο «+5»! (Η σαββατιάτικη ήττα στην Τρίπολη τον κράτησε στους 37β., ενώ ταξιδεύει την Τετάρτη στη Λέσβο.)

Από χτες, μετά την ολοκλήρωση του α' γύρου του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της (εμβόλιμης) 11ης Αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός έχει πατήσει κορυφή και... μένει σ' αυτή μέχρι νεωτέρας, καθώς, στις συναντήσεις πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένες μεσοβδόμαδα, αντίπαλός του είναι η Νίκη Βόλου, που έχει αποχωρήσει (και από την οποία οι Πειραιώτες παίρνουν τους τρεις πόντους άνευ αγώνος).

Στην τρίτη θέση (33) σταθερά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε πλήρως του Εργοτέλη, με τον Μάρκους Μπεργκ να αναδεικνύεται και πάλι ιδανικός εκτελεστής, σημειώνοντας τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του «τριφυλλιού». Λίγο πιο πίσω (31), πάντα υπολογίσιμος ο Αστέρας Τρίπολης.

Βαγγέλης Μελέκογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα