Οι κάλπες αλλάζουν την πρεμιέρα της ροκ όπερας του Καρβέλα

SHOWBIZΟι κάλπες αλλάζουν την πρεμιέρα της ροκ όπερας του ΚαρβέλαΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:24

«Οι καμπάνες του Edelweiss» φαίνεται ότι θα αργήσουν να σημάνουν στο θέατρο Πάνθεον. Οι εθνικές εκλογές που θα διενεργηθούν στο τέλος Ιανουαρίου συνέπεσαν με την πρεμιέρα της νέας ροκ

όπερας του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση, γι' αυτό η παράσταση, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα μετακινηθεί προς τον Φεβρουάριο.

Οι πρόβες είναι πλέον εντατικές και πολύωρες, με την «απόλυτη σταρ», έναν χρόνο μετά τους «Δαίμονες»ν να επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με μια απαγορευμένη ιστορία αγάπης και πάθους, για τις ανάγκες της οποίας θα βρεθεί επί σκηνής με τους Θανάση Αλευρά, Τάνια Τρύπη και Ιβάν Σβιτάιλο.

Στο σημείωμά του για την παράσταση ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας λέει χαρακτηριστικά: «Θα είναι μια ακόμη ευκαιρία να επεξεργαστώ και να συνδιαλλαγώ με τον ιδιαίτερο συγγραφικό και μουσικό κόσμο του Νίκου Καρβέλα και να συνεργαστώ επί σκηνής με την Αννα Βίσση».

Η πρωταγωνίστρια, εκτός του ότι για τις ανάγκες του ρόλου της θα αλλάξει λουκ και θα μεταμορφωθεί σε ξανθιά (και μάλιστα μέσα στα επόμενα 24ωρα), ανακοίνωσε στη διαδικτυακή σελίδα των φαν της ότι το 2015 θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της, γεγονός που γέμισε χαρά και ενθουσιασμό τους θαυμαστές της.

Δ. Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα