Comeback από Χρονοπούλου στο σανίδι με το «Αν μιλούσε το αι2ον»

SHOWBIZComeback από Χρονοπούλου στο σανίδι με το «Αν μιλούσε το αι2ον»Παρασκευή, Ιούνιος 10, 2016 - 15:47

Επιστροφή στο θέατρο για τη Νένα Χρονοπούλου, η οποία ανεβαίνει στο σανίδι ύστερα από 13 χρόνια απουσίας με μια φαρσοκωμωδία που θα ταρακουνήσει για τα καλά τη σόουμπιζ!

Η ηθοποιός θα μεταφέρει στη σκηνή τις πικάντικες ιστορίες από το βιβλίο της «Αν μιλούσε το αι2ον», στις σελίδες του οποίου φιλοξενούνται αληθινά ερωτικά περιστατικά πασίγνωστων προσώπων της τηλεόρασης, του θεάτρου,

της πίστας και του Κοινοβουλίου.

Αν και ο θίασος δεν έχει «κλείσει» ακόμα, εκτός από τη Νένα Χρονοπούλου, και ο Διονύσης Ζάχος εξασφάλισε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση.

Τον γνωστό μίμο και την ηθοποιό συνδέουν βαθιά φιλία, αλλά και σχέδια συνεργασίας χρόνων, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» o κωμικός.

«Πιο εναλλακτικό»

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συναντηθώ θεατρικά με τη Νένα Χρονοπούλου σε μια παράσταση για το “Αι2ον”, που θα περιλαμβάνει τα πάντα: από κωμικές καταστάσεις μέχρι κοινωνικά μηνύματα, όλα δοσμένα σε απόλυτη ισορροπία, για να περάσει καλά ο θεατής και κυρίως να γελάσει με την καρδιά του» λέει ο Διονύσης και συμπληρώνει: «Το θεατρόφιλο κοινό επιθυμεί να δει και κάτι πιο εναλλακτικό, αλλά με ρόλους αξιώσεων, πέρα από τα έργα του κλασικού ρεπερτορίου. Κι αυτή η παράσταση θα είναι ξεχωριστή».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι την επόμενη σεζόν θα παίξει παράλληλα και σε μια δραματική παράσταση με τον τίτλο «Κραυγές δωματίου», σε σκηνοθεσία Στέβης Μπουζιάνη.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα