Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 10 Ιουνίου 2016 Παρασκευή, Ιούνιος 10, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού. Με υπομονή και επιμονή θα ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που θα συναντήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχέτως σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, αυτός ο μήνας θα σας μείνει αξέχαστος. Εάν έχετε φροντίσει ήδη να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το να βρείτε τη χαρά είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι' αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνάψτε καινούργιες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους με τους οποίους έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή, έστω, κάποια από τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη, χωρίς να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι' αυτά που δεν ζητήσατε, γι' αυτά που σας λείπουν ή γι' αυτά που χάσατε έως τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο, αν χρειαστεί. Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων, όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις. Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω όσον αφορά τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατά έναν συμπτωματικό τρόπο, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και έτσι θα προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής. Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο βελτιώνοντας την κοινωνικότητά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα