«Πάμε Βαρκελώνη για τη νίκη»

12:29 24/4/2013 - Πηγή: TNSite
Πίστη στη νίκη στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχει ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ επιθυμεί να γυρίσει στην Αθήνα με το ροζ φύλλο αγώνα που ισοδυναμεί με πρόκριση στο Final 4 του Λονδίνου και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης (25/4).

Ο Ούκιτς από την μεριά του επισημαίνει πως οι «πράσινοι» έχουν την δυνατότητα

να παίξουν καλύτερα και αφού έχουν ξεκουραστεί αρκετά, έχουν την δυνατότητα να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για το Λονδίνο.

Διαβάστε όσα είπε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς

«Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Παίξαμε καλύτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια, στα δύο επόμενα όμως η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη. Εμείς όλες αυτές τις ημέρες είχαμε τη δυνατότητα, να δουλέψουμε πολύ, να ξεκουράσουμε το κορμί και το μυαλό μας, έτσι ώστε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση. Eίναι αλήθεια πως έπαιξαν πολύ καλή ζώνη και αυτό μας κόστισε. Και δε μας κόστισε μόνο το παιχνίδι αλλά και όλο το ρυθμό. Εμείς πάντως από τη πλευρά μας μιλήσαμε, είδαμε τα λάθη μας αλλά και το πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Από την πλευρά του ο Γιόνας Ματσιούλις συμπλήρωσε

«Eίχαμε πολλές μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και έχουμε ετοιμάσει κατάλληλα τα σχέδια μας. Εμείς δουλέψαμε τις λύσεις για τη ζώνη και θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Όλοι έχουνε πίεση, στη φάση που βρισκόμαστε, γιατί μια νίκη θα στείλει όποια ομάδα κερδίσει στο Final 4 του Λονδίνου. Πάμε για τη νίκη στη Βαρκελώνη και η πίεση θα είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως κάθε παίκτης και κάθε ομάδα, θέλει να πετύχει το στόχο της».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα