Εσπευσμενα στο κατ ο 18χρονος που κεραυνοβοληθηκε απο ρευμα...

12:27 24/4/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Συναγερμός σε ΠΑΓΝΗ και ΕΚΑΒ , καθώς η σοβαρότητα των εγκαυμάτων του 18χρονου οδήγησαν στην απόφαση των γιατρών να τον μεταφέρουν στην Αθήνα, στο ΚΑΤ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα και θα ολοκληρωθεί περίπου...
στις 12:00, η επιχείρηση για τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
στο αεροδρόμιο, όπου θα τον παραλάβει C-130.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ο οποίος χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, στην προσπάθειά του να κάνει εργασίες στην ταράτσα της επιχείρησης όπου εργάζεται, χθες το απόγευμα (διαβάστε εδώ), κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.
Το ατύχημα προκάλεσε τεράστια αναστάστωση και μεγάλη κινητοποίηση καθώς στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κλιμάκιο της ΔΕΗ αλλά και της Πυροσβεστικής.
Εν τω μεταξύ, εξιλαστήριο θύμα έγινε ένας εκ των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, καθώς δέχτηκε επίθεση από συγγενικό πρόσωπο του 18χρονου, που θεώρησε ότι η πυροσβεστική καθυστέρησε να φτάσει για να απεγκλωβίσει το νεαρό. Σύμφωνα με τον πυροσβέστη κ.Μπελενιώτη, ενώ βρισκόταν στη στέγη, δέχτηκε πισώπλατη επίθεση με γροθιές, με αποτέλεσμα εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και το λαιμό του.
Πηγή: cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα