Γερμανού: Ο κύκλος του Μες στην Καλή Χαρά έκλεισε οριστικά

11:28 31/7/2013 - Πηγή: TNSite

Ο κύκλος «Μες στην Καλή Χαρά» για τη Ναταλία Γερμανού έκλεισε οριστικά. Η παρουσιάστρια αποφάσισε ότι από τη νέα σεζόν δε θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής, ανακοινώνοντας μέσω Twitter ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε.

Μάλιστα η Ναταλία σε πολύ στενούς της ανθρώπους εκμυστηρεύτηκε ότι αν και την εκπομπή την αγαπάει δεν μπορούσε να συνεχίσει.

«Την αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή, αλλά αισθάνομαι πραγματικά πως ότι είχα να δώσω το έδωσα. Είναι καιρός

ή να κάνω κάτι άλλο ή να κάνω ένα διάλειμμα», είπε σε φίλους της η Ναταλία.

Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη, μιας και στιγματίστηκε από την αποχώρηση τεσσάρων στενών συνεργατών της, χωρίς εκείνη να μπορεί να κάνει τίποτα.

«Όσα έγιναν με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της τηλεοπτικής μου καριέρας», είπε.

Όσον αφορά στο παρασκήνιο της αποχώρησής της, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο ραντεβού με τον Alpha έγινε στις 26 Ιουλίου σε πολύ φιλικό κλίμα, με την Ναταλία να ξεκαθαρίζει ότι η απόφασή της να αποχωρήσει είναι οριστική.

Κάποιοι βέβαια λένε ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξαν οι τεταμένες σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν φίλες, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες», λένε άνθρωποι που τις έζησαν από κοντά.

Τώρα η Ναταλία ετοιμάζεται για νέα πράγματα, με την ίδια να έχει δημόσια εκφράσει την επιθυμία της να κάνει μια εκπομπή σαν το θρυλικό «Αλάτι και Πιπέρι» που παρουσίαζε ο πατέρας της Φρέντυ Γερμανός.

Πηγή: Ok

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα