Ναταλία Γερμανού: καιρός να κάνω κάτι άλλο

10:41 31/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ως την πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας της χαρακτηρίζει το 2013 η Ναταλία Γερμανού.

H Ναταλία Γερμανού είχε αποφασίσει από το Πάσχα να αποχωρήσει από την εκπομπή "Μες Στην Καλή Χαρά", την οποία παρουσίαζε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικο "ΟΚ!", η Ναταλία Γερμανού φέρεται να είπε σε κοντινό της πρόσωπο: "Την αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή, μα αισθάνομαι πραγματικά πως ό,τι είχα να δώσω το έδωσα. Είναι καιρός

ή να κάνω κάτι άλλο ή να κάνω ένα διάλειμμα".

"Όσα έγιναν με έφεραν σε πραγματικά δύσκολη θέση. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της τηλεοπτικής μου καριέρας", είπε σε στενό της συνεργάτη, με αφορμή τις απομακρύνσεις προσώπων που έγιναν από την εκπομπή "Μες Στην Καλή Χαρά" τη χρονιά που πέρασε.

Το διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον ALPHA μοιάζει να είναι οριστικό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι αφορμή για την απομάκρυνσή της στάθηκαν οι τεταμένες της σχέσεις με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η τελευταία επαφή που είχε με το κανάλι ήταν την Παρασκευή 26 Ιουλίου σε άκρως φιλικό κλίμα, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το κανάλι της Κάντζας. Την εκπομπή θα παρουσιάζει την νέα σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου.

Οι τελευταίες φήμες πάντως, που θέλουν την Ναταλία Γερμανού να παρουσιάζει το φθινόπωρο βραδινό talk show στον ΑΝΤ1, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν ούτε από την ίδια, αλλά ούτε και από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όσον αφορά στα προσωπικά της, στενή φίλη της επιβεβαιώνει στο "ΟΚ!" ότι στη ζωή της υπάρχει κάτι πολύ καινούργιο, ένας άντρας που την έχει ανανεώσει, αλλά αυτή τη φορά δεν βιάζεται να εμφανιστεί δημόσια μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα