Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

21:56 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

Κάρολ: Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχτηκε. Η παρουσία του ήταν θετική, καθώς πρόσφερε ηρεμία στην ομάδα του, έδωσε κατευθύνσεις στους αμυντικούς του, και ήταν σταθερός στα σουτ και στις επικίνδυνες σέντρες. Μια καλή εμφάνιση από τον Κάρολ.

Τοροσίδης: Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειξε τον παλιό καλό του εαυτό. Μαζί με τον Φουστέρ είχαν θωρακίσει την δεξιά πλευρά της ομάδας τους. Αμυντικά ήταν πολύ καλός αφού έκοψε

σημαντικές μπαλιές των αντιπάλων του, ενώ βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι αφού είχε αρκετές προωθήσεις.

Μανωλάς: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και δεν φέρει ευθύνη στα γκολ. Είχε καλές τοποθετήσεις, ήταν πάντα εκεί που έπρεπε και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Μια συνηθισμένη καλή εμφάνιση για τον σταθερότατο Κώστα Μανωλά.

Σιόβας: Έπαιξε αριστερά στο κέντρο της άμυνας και είχε δίπλα του τον "εκτός τόπου και χρόνου" Χολέμπας, κάτι που σημαίνει πως η δουλειά του ήταν αυξημένη. Διόρθωσε αρκετές φορές τα λάθη του διεθνή άσου, έτρεξε πολύ και προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως έκανε και κάποια λάθη. Γενικά δεν ήταν σε καλή μέρα.

Χολέμπας: Εκτός γηπέδου από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Έχασε τις περισσότερες μάχες από τον Μαυρία και φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη και στα δύο γκολ του Παναθηναϊκού, αφού στην πρώτη περίπτωση είχε χάσει τον αντίπαλό του και στην δεύτερη πάσαρε στον αντίπαλό του. Δεν είναι τυχαίο πως τις περισσότερες φάσεις οι "πράσινοι" τις δημιουργούσαν από την πλευρά του, ενώ στα στημένα μάρκαρε συνήθως τον ίσκιο του. Τραγική εμφάνιση από τον αδύναμο κρίκο του Ολυμπιακού, που κόστισε στους Πειραιώτες.

Μανιάτης: Αμυντικά όπως τις περισσότερες φορές ήταν καλός και έδωσε αρκετές μάχες, τις οποίες κέρδισε κατά μεγάλο ποσοστό. Το ευχάριστο για τον Ζαρντίμ είναι πως όταν έπρεπε άλλαζε το παιχνίδι, ηρεμούσε την ομάδα του και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας. Μετά την αλλαγή του Μοδέστο έπαιξε αμυντικό χαφ και ανταποκρίθηκε θετικά στον ρόλο του.

Μοδέστο: Πέρασαν τα χρόνια και πήραν μαζί τους τις ανάσες, την αντοχή και το καθαρό μυαλό του Κορσικανού. Στο μεγάλο ντέρμπι έμοιαζε βαρύς, έκανε πολλά λάθη και έχασε την μάχη του κέντρου από τους αντιπάλους του. Μια μέτρια εμφάνιση για τον Μοδέστο που πέρασε αλλαγή στο 76'.

Ιμπαγάσα: Τι να πρωτογράψεις γι' αυτόν τον σπουδαίο παίκτη. Ήταν η αρχή και το τέλος του Ολυμπιακού. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έκοψε πολλές μπαλιές αντιπάλων, αλλά κυρίως δημιουργούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας του. Πραγματικός μαέστρος, αφού από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες φάσεις των Πειραιωτών και ηρεμούσε το παιχνίδι τους, κάνοντας το να φαίνεται πολύ απλό σε κάθε επίθεση. Στο 62' αντικαταστάθηκε από τον Μασάντο, αφού ο Ζαρντίμ έκρινε πως κουράστηκε. Θα μπορούσε να παίξει λίγο ακόμα, ενώ η απουσία του μετά την αλλαγή έκανε "μπαμ". Να σημειώσουμε πως έδινε συνεχώς οδηγίες στους συμπαίκτες του από τον πάγκο τα υπόλοιπα λεπτά.

Φουστέρ: Το γεγονός πως δεν είναι φορμαρισμένος αυτή την περίοδο δεν το αμφισβητ

Keywords
Τυχαία Θέματα