280. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15)

14:02 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Η Ξάνθη είναι αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Γήπεδο: «Πηγάδια»
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος
Προϊστορία: 10-5-3

ΞΑΝΘΗ (13η): Αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ξάνθη στον τομέα των προπονητών δεν έχει προηγούμενο... Πραγματοποιώντας μία... ασυνήθιστη κίνηση, ο Χρήστος Πανόπουλος απέλυσε το Νίκο Κωστένογλου μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και έφερε στη θέση του τον... προκάτοχό του,

Μαρίνο Ουζουνίδη. Το θετικό, βέβαια, είναι ότι ο Ουζουνίδης έχει απόλυτη γνώση του υλικού της ομάδας και αναλαμβάνει πλέον αυτός να βγάλει τους Ξανθιώτες από τις μεγάλες «περιπέτειες» στις οποίες έχουν μπει.

Η Ξάνθη είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες) και βρίσκεται στη 13η θέση με 11 βαθμούς, πλεονεκτώντας στην τετραπλή ισοβαθμία με ΑΕΚ, Άρη και Βέροια.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο η Ξάνθη έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στα «Πηγάδια». Προηγήθηκε με τον Ονουάτσι μόλις στο 2ο λεπτό, όμως οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 72’.

Στατιστικό: Οι Ξανθιώτες έχουν κάνει... σύμβαση με το Under 2,5 στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Παράλληλα, προέρχονται από 6/7 NG.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Μπαξεβανίδης (ΜΕ 10/0), Γκλέισον (ΑΜ 4/1) και Ντάνι (ΜΕ 10/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Λοντίγκιν – Βάλλας, Μπέρτος, Κομεσίδης, Γούτας – Μάριν, Φλίσκας – Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος – Ονουάτσι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (5ος): Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει σήμερα να βάλει τέλος στο ατυχές σερί των τριών «κολλητών» ηττών (αν συνυπολογιστεί και αυτή του Κυπέλλου από τον Φωστήρα) και να επανέλθει στις νίκες, προκειμένου να διατηρηθεί στα πολύ «υψηλά πατώματα» της βαθμολογίας. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 21 βαθμούς, όμως σε περίπτωση «διπλού» φτάνουν τον Ατρόμητο (24β., αγωνίστηκε χθες) στην 4η θέση.

Προηγούμενο ματς: Από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-2 προέρχεται ο Πανιώνιος. Δέχθηκε δύο γκολ στο 24’ και στο 28’ και μείωσε απλά με τον Ντούνη στο 78’.

Στατιστικό: Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από 3/4 Over 2,5 (Over 3,5 σε μία περίπτωση).

Απουσίες (4): Τραυματίες οι αμυντικοί Κουλουχέρης (7/0), Λαμπρόπουλος (9/2) και Ανδράλας (7/0), αλλά και ο επιθετικός Διαμαντάκος (8/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Γιαννακόπουλος – Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Κούρος – Γουνδουλάκης, Ρόκας – Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα