279. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ (17:15)

14:02 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

Γήπεδο: «Αστέρα Τρίπολης»
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος
Προϊστορία: 3-1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3ος): Το πλήθος απουσιών (κυρίως στον αμυντικό τομέα) είναι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Σάκη Τσιώλη στο σημερινό παιχνίδι της Τρίπολης κόντρα στην πρώην ομάδα του. Οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν σήμερα στα νικηφόρα αποτελέσματα και ταυτόχρονα να διευρύνουν το αήττητο σερί τους (2 νίκες και 1 ισοπαλία). Ο Αστέρας συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» στο φετινό πρωτάθλημα, όντας στην 3η θέση με 24 βαθμούς (ισοβαθμεί από χθες με τον Ατρόμητο), ενώ σε περίπτωση νίκης φτάνει και πάλι στο -1 από

το 2ο ΠΑΟΚ (επίσης αγωνίστηκε χθες).

Προηγούμενο ματς: Το ισόπαλο 1-1 χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα με την Ξάνθη για τη 13η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό, όμως ο Καλατζής «έγραψε» το τελικό 1-1 στο 72’.

Στατιστικό: Ο Αστέρας μετρά το «απόλυτο» των νικών (7/7) στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα.

Απουσίες (6): Τραυματίες οι αμυντικοί Σανκαρέ (12/0), Μπαρτολίνι (11/1) και Πιπίνης (5/1), ο μέσος Ουσέρο (13/2), αλλά και οι επιθετικοί Μπακασέτας (5/0) και Περόνε (9/5).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Φούλοπ – Φορμίκα, Ρούσης, Κωστούλας, Τσαμπούρης – Άλβαρες, Φραγκουλάκης – Ράγιο, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο – Γκάμπριελ.

ΑΡΗΣ (15ος): Το ντεμπούτο του Λούκας Αλκάραθ στον πάγκο του Άρη θα πραγματοποιηθεί στο σημερινό δύσκολο ματς της Τρίπολής. Ο Ισπανός τεχνικός προσελήφθη με σκοπό να βγάλει τους «κιτρίνους» από το αγωνιστικό αδιέξοδο, καθώς η αρνητικότατη πορεία των τελευταίων 4 αγωνιστικών (3 ήττες, 1 ισοπαλία) έχει φέρει τους Θεσσαλονικείς στην προτελευταία θέση του πίνακα (11β.), σε καθεστώς τετραπλής ισοβαθμίας με Ξάνθη, ΑΕΚ και Βέροια.

Ο Αλκάραθ θα ξεκινήσει την παρουσία του στον Άρη με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, που ακούει στο όνομα Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός φορ και αρχισκόρερ της φετινής περιόδου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Απών για προληπτικούς λόγους και ο κίπερ Βελλίδης, με τους Τριανταφυλλάκο και Διούδη να είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες τους.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο ο Άρης ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με γκολ του Σουνά στο 15ο λεπτό, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 89’ με τον Σκόνδρα (ο Άρης διαμαρτυρήθηκε εντόνως για χέρι του αρχηγού των Περιστεριωτών πριν την επίτευξη του γκολ).

Στατιστικό: Ο Άρης προέρχεται από 6/7 G/G και από 5/6 Over 2,5 (Over 3,5 σε 2 περιπτώσεις).

Απουσίες (5): Τραυματίες ο κίπερ Βελλίδης (11/0), οι αμυντικοί Πουλίδο (7/0) και Ηρακλής (0/0), ο μέσος Νταμαρλής (9/0) και ο επιθετικός Αγκάνθο (10/5).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Διούδης – Ασλανίδης, Παντίδος, Κοέλιο, Μαργαρίτης – Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Καπετάνος – Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα