268. ΦΕΝΛΟ – ΦΙΤΕΣΕ (15:30)

13:21 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

Γήπεδο: ‘’Seacon Stadion De Koel’’
Διαιτητής: D. Makkelie
Προϊστορία: 3-1-2

ΦΕΝΛΟ (16η): Δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι έχει τοποθετήσει πολύ χαμηλά τον πήχη, μπήκε στην αναμέτρηση με την Τσβόλε, με μοναδικό σκοπό να μην ηττηθεί και χρησιμοποίησε κάθε δυνατό μέσο, με πρώτο και καλύτερο την άμυνα. Αγωνιστικά πάντως έχει βελτιωθεί αισθητά συνολικά και η μοναδική ήττα που έχει στα τελευταία παιχνίδια, είναι το 2-0 από τον Άγιαξ. «Μέσα στην έδρα μας πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Βρισκόμαστε σε φάση βελτίωση. Με τη

Τσβόλε αν και δεν παίξαμε καλά, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και πήραμε το βαθμό. Αν αυτό το ματς το δίναμε στην αρχή της σεζόν θα είχαμε ηττηθεί», σχολίασε ο Λόκχοφ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για σήμερα.

Προηγούμενο ματς: Στο 0-0 έμεινε εκτός έδρας με την Τσβόλε, προσέχοντας μόνο τα αμυντικά της καθήκοντα και χωρίς να έχει ευκαιρία σε ολόκληρο παιχνίδι. Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήταν ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στατιστικό: Στο G/G και τα 4 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας, τα 2 από αυτά στο Over 4,5.

*Απόλυτο 7/7 στα εκτός έδρας για τη Φίτεσε, κυνηγάει το ρεκόρ της PSV των 9 νικών!


ΦΙΤΕΣΕ (2η): Μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής, είναι πιθανό η Φένλο να έχει βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία και να επιβραβευτεί η εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Είναι από τις ομάδες, που όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν την υπολογίζαμε για τόσο ψηλά, μέσα από τα αποτελέσματα της όμως έδωσε τις καλύτερες απαντήσεις. Καθώς να μη ξεχνάμε ότι έχει αποδράσει με το διπλό από τις δύο δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος του Άγιαξ και της PSV.

Ο εξαιρετικός φορ Μπόνι, λογικό είναι να τραβάει τα βλέμματα πάνω του και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά προς το παρόν μόνο σενάρια και φήμες.

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε δίκαια και πολύ εύκολα με 3-0 τη Ρόντα, μετά από άλλη μία μεστή εμφάνιση. Την υπόθεση νίκη την είχε καθαρίσει ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ του Γκίνκελ στο 10’ και του Ράις στο 42’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 62’, ξανά από τον Ράις.

Στατιστικό: Απόλυτο 7/7 εκτός έδρας για τη Φίτεσε, έχει δεχθεί μόλις 2 τέρματα!

Απουσίες (1): Παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ Φαν ντερ Στράουκ (ΑΜ 2/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα