264. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ (15:00)

14:02 9/12/2012 - Πηγή: TNSite


Γήπεδο: «Περιβολίων»
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Προϊστορία: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (9ος): Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική για τη φετινή Σούπερ Λιγκ (το «ντέρμπι αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αναλύεται σε ξεχωριστό κείμενο). Ο Πλατανιάς υποδέχεται στα «Περιβόλια» τη Βέροια επιθυμώντας

να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την εντός προγράμματος ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο «Καραϊσκάκη». Οι Κρητικοί μετρούν μία νίκη (επί του Παναθηναϊκού) και μία ήττα με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο τους, ενώ σε γενικότερο πλαίσιο έχουν υποστεί 5 ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-1-5). Έχουν μαζέψει 15 βαθμούς μέχρι στιγμής.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο ο Πλατανιάς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 2-1. Δέχθηκε δύο γκολ στο 6’ (πέν.) και στο 19’ και μείωσε απλά με τον Ουντότζι στο τελικό σκορ στο 37’.

Στατιστικό: Τα δύο τελευταία παιχνίδια των Κρητικών έχουν τελειώσει με το ίδιο σκορ, το 2-1 (G/G και Over 2,5).

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κηπουρός – Κανακούδης, Τζανής, Μιρτσέτα, Ουκάρ – Ουντότζι, Κάλαϊτζιτς – Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Αναστασάκος - Μαραγκουδάκης.

ΒΕΡΟΙΑ (16η): Η Βέροια, από την πλευρά της, προέρχεται από ένα ατυχέστατο σερί 8 αγωνιστικών, στις οποίες αγνοεί τη νίκη (4 ήττες, 4 ισοπαλίες). Ως εκ τούτου, το «τρίποντο» αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο στο σημερινό ματς για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, η οποία υστερεί στην τετραπλή ισοβαθμία με Ξάνθη, ΑΕΚ και Άρη στις τέσσερις τελευταίες θέσεις και είναι τυπικά ουραγός στη βαθμολογία (11β.).

Προηγούμενο ματς: Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό βροχή, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι κάκιστος, η Βέροια έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, την περασμένη Κυριακή. Ο «δικέφαλος» αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 36ο λεπτό.

Στατιστικό: Οι Βεροιώτες προέρχονται από 3/4 NG και Under 2,5 (συνδυαστικά σε 2 περιπτώσεις).

Απουσίες (4): Τραυματίες οι Τομάς (ΑΜ 4/0), Ζε Βίτορ (ΜΕ 7/0), Μπεθέρα (ΑΜ 3/0) και Μπελόν (ΑΜ 7/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Τζόναθαν Λόπες – Ορέστες, Κάλι, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης – Καφές, Καλογέρης – Ολαϊτάν, Ιωάννου, Καλτσάς – Μπάργκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα