141. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (20:00)

14:01 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Όλα ανοιχτά στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Κοπεγχάγη θέλει νίκη με 1-0 ή οποιαδήποτε άλλη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί. Η Στεάουα τώρα, περνάει αν δεν ηττηθεί, αν δεν κερδίσει η Στουτγάρδη στο άλλο παιχνίδι και η ήττα της από την Κοπεγχάγη είναι με διαφορά ενός γκολ (εκτός του 1-0).

*Αυτό θα είναι το 74ο παιχνίδι της Κοπεγχάγης σε Κύπελλο UEFA

και Europa League!

Γήπεδο: ‘’Parken’’
Διαιτητής: Hüseyin Göçek (Τουρκία)
Προϊστορία: -

Βαθμολογία Ομίλου (5 αγώνες): Στεάουα 10 – Στουτγάρδη 8 – Κοπεγχάγη 7 – Μόλντε 3.

Πρώτο ματς (4/10): Στεάουα – Κοπεγχάγη 1-0

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Πραγματικά λίγοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη στον όμιλο, με την Κοπεγχάγη να έχει την ευκαιρία με νίκη απόψε να πάρει την πρόκριση και να αφήσει εκτός της Στεάουα, που φάνταζε ως ακλόνητο φαβορί. Το δυνατό όπλο των Δανών, δεν είναι άλλο από την εμπειρία τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και φάνηκε αυτό ξεκάθαρα και στο μεγάλο διπλό που πήραν στη Νορβηγία επί της Μόλντε.

Εντός των συνόρων, η Κοπεγχάγη κάνει μέχρι στιγμής υγιεινό περίπατο στο πρωτάθλημα και έχει αποκομίσει διαφορά 9 βαθμών από τη 2η θέση. Πάντως, δεν τα πήγε εξίσου καλά και στο Κύπελλο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 επί της Ράντερς, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. 1-0 από τον Κορνίλιους στο 11’, ενώ το τελικό 2-0 έκανε στο 25’ ο Σίγκουρτσον.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 και N/G τα 3/5 παιχνίδια της στον όμιλο.

Απουσίες (2): Μακροχρόνια απόντες ο κίπερ Βίλαντ (ΤΕ) και ο χαφ Μπολάνιος (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Κρίστενενσεν - Γιάκομπσεν, Στάντσγκααρντ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον - Βίνγκααρντ, Κλοντεμίρ, Κρίστενσεν, Ντελάνεϊ - Κορνέλιους, Σαντίν.

*Ένα γκολ μακριά από τα 100 βρίσκεται η Κοπεγχάγη στην ιστορία της στη διοργάνωση!
ΣΤΕΑΟΥΑ: Και εκεί που η υπόθεση πρόκριση έμοιαζε να είναι τελειωμένη, η ομάδα από τη Ρουμανία κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας την ύστατη στιγμή. Σίγουρα θα προκριθούν, αν δεν κερδίσει στο άλλο παιχνίδι η Στουτγάρδη, ενώ θέλουν ήττα με ένα γκολ διαφορά στη Δανία, εφόσον έχουν σκοράρει. Αυτό που χάλασε εν τέλει την καλή της εικόνα, ήταν η συντριβή με 1-5 από τη Στουτγάρδη.

Στο πρωτάθλημα, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά ασφαλείας 7 βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Προηγούμενο ματς: Σαρωτική στην έδρα της Κονκόρντια η Στεάουα, πέρασε με το επιβλητικό 6-0, σημειώνοντας από 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο! 2 γκολ σημείωσε ο Ρουσέσκου, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το 77’.

Στατιστικό: 3 Over 2,5 και G/G έχει στα 5 παιχνίδια της στη διοργάνωση.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο δεξιός μπακ Γκεοργκέφσκι (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ταταρουσάνου -Παρβουλέσκου, Φιλίπ, Τσιρίκες, Λετοβλεβίτσι - Μπουρκένου, Πιντίλι - Τσίπτσιου, Ρουσέσκου, Τανάσε – Νίκολιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα