Ο νοικάρης ήταν ο δολοφόνος!

Ο ενοικιαστής του ισόγειου γκαράζ στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος ιδιοκτήτης στην Ερμούπολη της Σύρου, ήταν αυτός που τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια τσάπα! Για να παραπλανήσει τις έρευνες, μάλιστα, έβαλε κάποιον άγνωστο να ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι στο σημείο υπήρχε ένας νεκρός!...

Ο 34χρονος Έλληνας θεωρήθηκε υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης εξακρίβωσαν ότι το θύμα δεν χρησιμοποιούσε το γκαράζ αλλά το νοίκιαζε. Έτσι, προσήχθη στο τμήμα και ανακρίθηκε. Αρχικά έκανε τον ανήξερο, αλλά στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε ότι
αυτός είχε τραυματίσει θανάσιμα τον 69χρονο. Ο δολοφόνος, που μετά το έγκλημα άλλαξε ρούχα για να εξαφανίσει τα ίχνη του, επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με τον ηλικιωμένο άνδρα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν για να εντοπίσουν αυτόν που τηλεφώνησε για την ύπαρξη του πτώματος και να εξακριβώσουν αν γνώριζε ή όχι ότι ο 34χρονος ήταν ο δολοφόνος.Ο ενοικιαστής του ισόγειου γκαράζ στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος ιδιοκτήτης στην Ερμούπολη της Σύρου, ήταν αυτός που τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια τσάπα! Για να παραπλανήσει τις έρευνες, μάλιστα, έβαλε κάποιον άγνωστο να ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι στο σημείο υπήρχε ένας νεκρός!
Ο 34χρονος Έλληνας θεωρήθηκε υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης εξακρίβωσαν ότι το θύμα δεν χρησιμοποιούσε το γκαράζ αλλά το νοίκιαζε. Έτσι, προσήχθη στο τμήμα και ανακρίθηκε. Αρχικά έκανε τον ανήξερο, αλλά στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε ότι αυτός είχε τραυματίσει θανάσιμα τον 69χρονο. Ο δολοφόνος, που μετά το έγκλημα άλλαξε ρούχα για να εξαφανίσει τα ίχνη του, επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με τον ηλικιωμένο άνδρα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν για να εντοπίσουν αυτόν που τηλεφώνησε για την ύπαρξη του πτώματος και να εξακριβώσουν αν γνώριζε ή όχι ότι ο 34χρονος ήταν ο δολοφόνος.
- See more at: http://www.trelokouneli.gr/o-noikarhs-itan-o-dolofonos/#sthash.Hp8JaDB2.dpuf
Keywords
Τυχαία Θέματα