Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ….

ΝΙΚΑΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ ΡΥΘΜIΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ... 'ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ' Αυτή την φορά ο Σαμαράς θα τα δώσει όλα για να βαφτεί 'γαλάζια' η περιφέρεια Πελοποννήσου. Ήδη από την δημοσκόπηση που άρχισε από πλευράς ΝΔ την Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή θα βγουν τα τελικά... συμπεράσματα και θα ανάψουν το φώς στον εκλεκτό για την έναρξη προεκλογικού αγώνα.

Το πρώτο φαβορί για την στήριξη της ΝΔ
είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας.
Συνεργάτης του Πρωθυπουργού μας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για στήριξη στον Γ.Μανώλησε περίπτωση που ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας φέρει αντιρρήσεις.
Η περίπτωση στήριξης του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη απομακρύνεται μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας που κάνουν λόγο για μεγάλη διαπλοκή στην Περιφέρεια.
Όσο αφορά τώρα το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα και θα κάτσει στον Περιφερειακό θώκο τόσο ο Π.Νίκας όσο και οι Μανώλης – Πετράκος παραμένουν φαβορί και όπως δείχνουν τα πράγματα ο Δ.Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής θα είναι ρυθμιστής.
Οι εκτιμήσεις που κάνουν σοβαροί επικοινωνιολόγοι θεωρούν σίγουρο πως ο νυν Περιφερειάρχης θα τερματίσει στην 3η – 4η και ίσως τον περάσει και ο εκλεκτός της Χ.Α.
Σε αυτή την περίπτωση στο κόλπο μπαίνει δυνατά και ο ΣΥΡΙΖΑ μιας που εάν περάσει στον δεύτερο γύρο με Νίκα τότε την δεύτερη Κυριακή μην εκπλαγείτε αν οι Χρυσυγίτες πάνε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του Πετράκου μετά τις πολιτικές διώξεις που έχουν υποστεί.
Όλα ρευστά και για τους τρεις
Keywords
Τυχαία Θέματα