Θυσιάζουν τις αγνές Ελληνίδες του υπουργείου για να κατευνάσουν τον Τόμσεν!


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ
H κατάντια της χώρας δεν έχει τέλος.

Μετά από 4 χρόνια μνημόνιο το άθλιο πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχει καταφέρει ακόμη να εκπονήσει ένα οραματικό Εθνικό Σχέδιο Εξόδου από την κρίση.

Δεν έχει καταφέρει να εμπνεύσει αισιοδοξία στους Έλληνες πολίτες οι οποίοι βολοδέρνουν σαν κολασμένοι στα αγκαθωτά
συρματόσχοινα των μνημονίων, των χαρατσιών, της εξαθλίωσης.

Ο μικρός μαθητής χαρούμενος για τους καλούς βαθμούς που πήρε στο σχολείο έτρεξε να τους δείξει στον μπαμπά του. Μόνο που εκείνος δεν μπορούσε πλέον να τους δει μια και το άψυχο σώμα του κρέμονταν στο κλιμακοστάσιο. Ο φρουτέμπορας από την Πρέβεζα- πατέρας 3 παιδιών- έβαλε τέλος στη ζωή του μια και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα συσσωρευμένα χρέη του.

Έχουμε χάσει πλέον το μέτρημα των ανθρωπίνων απωλειών σ΄ αυτή εδώ την ατιμασμένη χώρα από την σακάτικη ηγεσία και τους δανειστές οι οποίοι έχοντας απέναντί τους άχρηστους συνομιλητές σαρώνουν να πάντα στο πέρασμά τους.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο οι διαπραγματεύσεις με τον Τόμσεν στο υπ. Οικονομικών να μετατρέπονται σε θυσίες αγνών κοριτσιών-υπαλλήλων συνήθως του υπουργείου Οικονομικών (ή κάποιας τράπεζας) οι οποίες στην διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων για να δίκαια της πατρίδας και το εθνικό καλό αναγκάζονται να θυσιάσουν στον αδίστακτο Μινώταυρο Τόμσεν, ότι πολυτιμότερο έχουν: Δηλαδή τον χρόνο τους μια και η σκληρή δουλειά του υπουργείου σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα δεν συγχωρεί την παραμικρή αβλεψία.

Εκεί μας κατάντησαν οι πολιτικές ηγεσίες. Να θυσιάζουμε τις αγνές Ελληνοπούλες για να κατευνάσουμε τα θηρία...

>Tην φωτό την είδαμε στο Nonews και είναι από την Kontranews

courdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα