Στα χαρακώματα και πάλι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τρομοκρατίας



Η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ που καταδίκασε μεν την τρομοκρατία, αλλά είπε ότι υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο στις πράξεις των τρομοκρατών, προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ της ΝΔ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ,
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε ότι η συγκεκριμένη δήλωση επιβεβαιώνει στην πράξη ακριβώς αυτό για το οποίο η Συγγρού εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι παρέχει, δηλαδή ηθική νομιμοποίηση και άλλοθι σε δολοφόνους- τρομοκράτες.

Άμεση και σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε την Συγγρού για χυδαία προβοκάτσια.

«Η ΝΔ έχει προ πολλού διαβεί το κατώφλι της χυδαίας προβοκάτσιας και του πολιτικού παραλογισμού», αναφέρει στην απάντηση της η αξιωματική αντιπολίτευση και επισημαίνει: «Είναι γελασμένοι αν θεωρούν ότι με τόσο φτηνές επιθέσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ανακόψουν τη δική τους κατάρρευση. Δεν έχουμε να δώσουμε εξηγήσεις σε εκείνους που θέλουν να μας γυρίσουν σε εποχές σκοταδισμού και εμφυλίου».

Και η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία και θα επιμείνει στον πραγματικό πολιτικό διάλογο πάνω στα προβλήματα του ελληνικού λαού».
Keywords
Τυχαία Θέματα