ΗΠΑ: Βρίσκουν πτώματα στον πάγο...

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...
Αστυνομικοί, πυροσβέστες και συνεργεία διάσωσης αντικρίζουν πτώματα ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν από τη θανατηφόρα παγωνιά στις ΗΠΑ.
Η «πολική δίνη» συνεχίζεται στην...

αντίπερα όχθη του Αντλαντικού, η οποία κοστίζει στην κυβέρνηση τουλάχιστον 5 δισ. δολάρια.
Σε 50 Πολιτείες ο υδράργυρος έχει κολλήσει πολλούς βαθμούς υπό του μηδενός.

Στη δε Χαβάη το θερμόμετρο δείχνει στους μείον 8 βαθμούς Κελσίου, πράγμα που κανείς κάτοικος δεν θυμάται να έχει ξανασυμβεί.

Αστυνομικοί,
πυροσβέστες, ακόμα και ταχυδρόμοι που προσπαθούν να φτάσουν σε δυσπρόσιτα μέρη πόλεων -κυρίως στις Μεσοδυτικές Πολιτείες- βρίσκονται μπροστά σε μακάβριες σκηνές, καθώς αντικρίζουν θύματα του παγετού που δεν κατάφεραν να προφυλαχτούν και έχασαν τη ζωή τους.

Από την Κυριακή μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί συνολικά 21 πτώματα.

Τα περισσότερα θύματα του φονικού χιονιά, συνολικά εφτά, έχουν καταγραφεί στην Πολιτεία του Ιλινόις, άλλοι έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιντιάνα, ένας στο Οχάιο, ενώ βρέθηκε επίσης το πτώμα ενός άστεγου σε προαύλιο χώρο βιομηχανίας στο Μέριλαντ.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία τις επόμενες ώρες στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ θα συνεχίσουν να επικρατούν πολικές θερμοκρασίες και το θερμόμετρο δεν αναμένεται να ανέβει πάνω από το μηδέν έως την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Ίβαν Γκολντ (αντιπρόεδρο της εταιρίας Planalytics) οι χαμηλές θερμοκρασίες που επηρέασαν περίπου 190 εκατομμύρια Αμερικανούς, θα κοστίσουν στο ταμείο των Ηνωμένων Πολιτειών γύρω στα 5 δισ. δολαρίων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

nonews-NEWS
Keywords
Τυχαία Θέματα