Λίστα με ονόματα μελών του δικαστικού σώματος στα χέρια του Ξηρού!



Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Eνθουσιασμό προκαλεί στις τάξεις των αντιεξουσιαστών η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού σε συνδυασμό με τον "άγριο ξυλοδαρμό" ανάμεσα σε Δένδια και Αθανασίου.

Ο ένας υπουργός κατηγορεί τον άλλο για παραλείψεις και στο πρόσωπό τους αποθεώνεται το βαθύ κομματικό κράτος. Ελάχιστοι είναι οι υπουργοί των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης που εργάσθηκαν και παρήγαν επωφελές έργο
για την Ελλάδα.

Οι περισσότεροι τεμπέληδες από την φύση τους, το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να προσλαμβάνουν νόστιμες γραμματείς σύμφωνα με τα γούστα τους, να διορίζουν κομματικούς στρατούς και να ασχολούνται με το πως θα πλουτίσουν-φυσικά με τις εξαιρέσεις των εντίμων.

Οι κ.κ. Δένδιας και Αθανασίου με την φήμη του σκληρού δεξιού αμφότεροι, προφανώς καταναλώνουν τον χρόνο τους με το να ασχολούνται με τον υπό διάλυση κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, ενός παρηκμασμένου και υπό διάλυση κόμματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην διάρκεια της μεταπολίτευσης στα δύο συγκεκριμένα υπουργεία έχουν θητεύσεις πανίσχυροι γενικοί γραμματείς οι οποίοι έλυναν και έδεναν, συχνά στα όρια της νομιμότητας, υποκαθιστώντας τους πολιτικούς τους προισταμένους.

Το μπάχαλο που επικρατεί στα συγκεκριμένα υπουργεία αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την κόντρα των δύο υπουργών.

Την ώρα λοιπόν που οι Δένδιας και Αθανασίου βρίσκονται στα κάγκελα τα σενάρια για νέο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα οργιάζουν.

Το σκάνδαλο δις ευρώ των Εξοπλιστικών που βρίσκεται σε εξέλιξη και στο οποίο η δικαστική διερεύνηση προχωρά γιαβάς-γιαβάς σε συνδυασμό με την εξαφάνιση του Ξηρού έχει σημάνει συναγερμό.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Χριστόδουλο Ξηρό να είναι κάτοχος λίστας με ονόματα μελών του δικαστικού σώματος που για το αντάρτικο πόλης αποτελούν κόκκινο πανί μια και τους θεωρούν διεφθαρμένους ενώ έχουν στο ενεργητικό τους "εκδικητικές" αποφάσεις σε βάρος αντιεξουστών.

Στο μεταξύ ο Ν. Δένδιας σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής αλλά και μετά την απόδραση του Ξηρού, άφηνε αιχμές για τη στάση των δικαστικών λειτουργών σχετικά με το πώς την κοπάνησε ο Μαζιώτης πέρυσι και πώς δίνονται οι άδειες σε τρομοκράτες.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Χ.Αθανασίου και κύκλοι του υπουργείου που «κάρφωσαν» την Ελληνική Αστυνομία λέγοντας ότι η διευθύντρια των φυλακών είχε ενημερώσει με έγγραφα τους πάντες για την άδεια του Ξηρού.

Παράλληλα, αποφασίστηκε το «ξήλωμα» 10 σωφρονιστικών υπαλλήλων γιατί λέει ότι άφησαν τον Ξηρό να κάνει ρεβεγιόν στην πτέρυγα των Πυρήνων της Φωτιάς παραμονή της απόδράσης του.

Οι εξελίξεις είναι κατιαγιστικές, μείνετε συντονισμένοι
Keywords
Τυχαία Θέματα