Ζευγάρι κάνει σεξ σε πάρκο δίπλα σε παιδί!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έρευνα διεξάγουν οι αρχές για τον εντοπισμό του διεστραμμένου ζευγαριού!

Η αστυνομία στην Πορτογαλία αναζητά την ταυτότητα ενός ζευγαριού που καταγράφηκε από περαστικό να κάνει σεξ σε ένα δημόσιο πάρκο, την ώρα μάλιστα που δίπλα τους καθόταν ένα κοριτσάκι, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι η κόρη τους!

Το απίστευτο βίντεο που σοκάρει κατέγραψε περαστικός σε πάρκο στην πόλη Paredes de Coura στο Πόρτο, στην βόρεια Πορτογαλία. Στο βίντεο, που έγινε αμέσως viral, φαίνεται μια χυμώδης μελαχρινή, που έχει καλύψει το σώμα της από την μέση και κάτω με ένα πορτοκαλί παρεό, να κάνει σεξ με έναν άντρα που είναι γυμνόστηθος στο έδαφος, ενώ η γυναίκα ταυτόχρονα μιλά με το μικρό κορίτσι που βρίσκεται δίπλα τους.

Η αστυνομία μόλις έμαθε για το επίμαχο βίντεο ξεκίνησε την αναζήτηση του απαράδεκτου ζευγαριού, ενώ οι χρήστες των social media εξοργισμένοι ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά το ζευγάρι και αρκετοί κάνουν λόγο για «απαράδεκτους γονείς» και για «διεστραμμένους ανθρώπους».

Το παράδοξο δεν είναι μόνο ότι το ζευγάρι κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, δίπλα στο μικρό κορίτσι και σε άλλους περαστικούς, αλλά και το ότι η μελαχρινή γυναίκα, όταν είδε να την βιντεοσκοπούν, όχι μόνο δεν σταμάτησε να επιδίδεται σε αχαλίνωτο σεξ, αλλά κοιτούσε χαμογελαστή τους άντρες που την κατέγραφαν στο 11 λεπτών βίντεο!

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Το άρθρο Ζευγάρι κάνει σεξ σε πάρκο δίπλα σε παιδί! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα