Πολιτικά τάκλιν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μήπως του ανήκει;

Δηλαδή για να καταλάβουμε, η πλατεία Συντάγματος μήπως ανήκει στον κ. Φίλη; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος που εναντιώνεται στην κυβερνητική πολιτική. Και κάτι ακόμη: Ο υπουργός Παιδείας μήπως έχει και μερικά θέματα στον τομέα της παιδείας να ασχοληθεί; Ή μήπως τα έλυσε όλα;

Ιδιωτικά πανεπιστήμια

Κατηγορηματικά αρνητικός ήταν ο κ. Φίλης στην δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων

στην χώρα μας. Δηλαδή καλύτερα είναι, σύμφωνα με τον υπουργό, τα χρήματα των Ελλήνων που σπουδάζουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό να πηγαίνουν σε εκείνες τις χώρες και όχι στην Ελλάδα.

Ήρθε η ανάπτυξη

«Καταφέραμε τον βασικό πολιτικό μας στόχο, βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων και η ανάπτυξη δεν ακούγεται πλέον από το βάθος του τούνελ, είναι εδώ. Έχουν ξεκινήσει επενδύσεις στη χώρα, έχει ξεκινήσει να δουλεύει η μηχανή». Τάδε έφη ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος. Φαντάζομαι ότι τώρα που ήρθε η ανάπτυξη όλοι θα τρέξουμε να πανηγυρίσουμε στο Σύνταγμα. Αρκεί πρώτα να ρωτήσουμε τον κ. Φίλη.

Τελικά, ποιά αναλογική θέλουμε;

Υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά με διατήρηση πλαφόν για είσοδο στη Βουλή και χωρίς μπόνους, τάχθηκε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ν. Βούτσης. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι διαχρονικά η Αριστερά ήταν υπέρ της απλής και ανόθευτης αναλογικής. Τελικά, αυτή η θέση πήγε περίπατο; Τί αναλογική θέλουν εκεί στην Αριστερά, γνωρίζουν

Έπρεπε να ντρέπονται

Μα γιατί δεν άφησαν οι Κρητικοί τον κ. Κατρούγκαλο να μιλήσει στην εκδήλωση εκεί στο Ηράκλειο, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχε τόσο ωραία πράγματα να πει, όπως ότι θα δοθεί η 13η σύνταξη ή ότι έρχεται και η αύξηση των συντάξεων. Επίσης μια συμβουλή. Αντί να γιουχάρουν τον υπουργό θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου στην εκδήλωση. Ούτε τότε θα μιλούσε ο υπουργός, αφού δεν θα υπήρχε ακροατήριο.

Μυκονιάτης

Στιγμές χαλάρωσης περνάει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, με τη σύζυγό του Δάφνη, στο νησί των ανέμων. Ματογιάννια και σοκάκια επέλεξε το ζεύγος Σημίτη να περπατήσει, όπως μου μαρτύρησαν έτεροι παραθεριστές της Μυκόνου.

Προσοχή παντού

Δύο περιστατικά οφείλουν να ενεργοποιήσουν όλους τους υγιείς πολίτες του κόσμου και κυρίως της Αμερικής και της Ευρώπης. Το μακελειό στο Ορλάντο μπορεί να γίνει βούτυρο στο ψωμί κάτι τύπων σαν τον Τραμπ, ο οποίος επιχαίρει λέγοντας «εγώ σας τα έλεγα». Αλλά και τα επεισόδια μεταξύ Άγγλων και Ρώσων οπαδών στην Μασσαλία μπορεί εύκολα να πυροδοτήσουν φαινόμενα ακραίου εθνικισμού στην γηραιά ήπειρο. Ενεργοποίηση απαιτείται από όλους, ώστε αυτά τα στοιχεία να περιθωριοποιηθούν.

Όλοι παρόντες

Από τον γάμο του γιού του Σαββίδη δεν έλειψε κανείς, Καραμανλής Μπουτάρης, Καμμένος, Κεδίκογλου και άλλοι πολλοί βρέθηκαν στην χαρούμενη στιγμή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Κώστα Καραμανλή οι υπόλοιποι φόρεσαν και σμόκινγκ! Μεγαλεία και επισημότητες!

Το άρθρο Πολιτικά τάκλιν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα