Με νίκη χωρίς να πείσει ξεκίνησε η Γερμανία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία κέρδισε την Ουκρανία με 2-0 και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Euro 2016, χωρίς όμως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να δικαιολογήσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί. Η Γερμανία επιβλήθηκε των πολύ καλών Ουκρανών με γκολ των Μουστάφι στο 19’ και

Σβαϊνστάιγκερ στο 92’, αλλά δεν έπεισε κανέναν με την εμφάνισή της. Η πρωταθλήτρια κόσμου κινδύνεψε μάλιστα πολλές φορές, έχοντας μια άμυνα που σε αρκετές φάσεις έμοιαζα να παραπαίει. Αν δεν ήταν ο Νόιερ στο τέρμα, σίγουρα η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ θα είχε απώλεια βαθμού ή βαθμών.

Στα άλλα παιχνίδια της Κυριακής, η Κροατία κέρδισε την Τουρκία με 1-0 με γκολ του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς στο 41ο λεπτό. Η Κροατία ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε δίκαια της σκληροτράχηλης Τουρκίας.

Η Πολωνία στον τρίτο παιχνίδι της Κυριακής, κέρδισε τη Βόρειο Ιρλανδία με 1-0 πετυχαίνοντας ιστορική, καθώς ήταν η πρώτη τους σε τελική φάση Euro. Το γκολ πέτυχε στο 51’ ο Μίλικ, ο οποίος σε ηλικία 22 ετών και 104 ημερών έγινε ο νεαρότερος που πετυχαίνει γκολ για την Πολωνία σε Euro.

Το άρθρο Με νίκη χωρίς να πείσει ξεκίνησε η Γερμανία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα