Ξεκίνησε η κούρσα για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία

«Μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό». Με αυτή την περιεκτική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε σήμερα το πρωί το άνοιγμα της διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος και όπως λέγεται και στην ανακοίνωση,

αυτό θα πρέπει να γίνει στον συντομότερο δυνατό χρόνο, καθώς η χώρα έχει να αντιμετωπίσει πολλά θέματα και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι έτοιμη ως αξιωματική αντιπολίτευση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Όσον αφορά τώρα τους υποψηφίους, είναι πολύ πιθανόν να θέσει υποψηφιότητα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που ως προσωρινός πρόεδρος οδήγησε το κόμμα στις εκλογές, ενώ θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες τις οποίες θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες και με βάση βέβαια το χρονικό περιθώριο που θα δοθεί για να κατατεθούν αυτές οι υποψηφιότητες.

Όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν τα πράγματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν την παραμονή Μεϊμαράκη, όπως επίσης πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να εκλέξει ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο για την ηγεσία της και ηλικιακά κοντά στον Αλέξη Τσίπρα που είναι το αντίπαλο δέος.

Όπως και να έχει το πιστόλι του αφέτη έριξε τον «πυροβολισμό» για την έναρξη του αγώνα και αυτό που μένει να δούμε είναι το πως θα εξελιχθεί η κούρσα και βέβαια ποιος θα τερματίσει πρώτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα